Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024

Μην αγοράσετε ποτέ αυτή τη σοκολάτα - Κίνδυνος θάνατος


Συναγερμό έχει προκαλέσει πασίγνωστη σοκολάτα καθώς στις ΗΠΑ έχουν χάσει δυο άτομα και εκατομμύρια έχουν δηλητηριαστεί!

Σύμφωνα με το CNN, ο FDA δημοσίευσε την λίστα με τα περισσότερα από 2.000 καταστήματα όπου εξακολουθούν να πωλούνται τα φονικά προϊόντα της Diamond Shruumz.
Advertisement

Μέχρι στιγμής, δύο άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή από οξεία δηλητηρίαση ενώ σε χιλιάδες ανέρχονται και όσοι νόσησαν, εκ των οποίων οι 40 χρειάστηκαν νοσηλεία.


Όσοι κατανάλωσαν τις σοκολάτες της Diamond Shruumz ανέφεραν μια ποικιλία σοβαρών συμπτωμάτων, όπως κρίσεις, κατάρρευση του κεντρικού νευρικού συστήματος (απώλεια συνείδησης, σύγχυση, υπνηλία), διέγερση, μη φυσιολογικούς καρδιακούς παλμούς, υπέρταση, ναυτία και έμετο.

Μια λίστα με περισσότερα από 2.000 ονόματα καταστημάτων και τοποθεσίες όπου τα προϊόντα που ανακλήθηκαν ήταν διαθέσιμα για λιανική πώληση περιλαμβάνεται στην ανακοίνωση ανάκλησης. Ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον έμποροι λιανικής που δεν περιλαμβάνονται σε αυτήν τη λίστα και να συνεχίζουν να πωλούν το προϊόν που έχει ανακληθεί.

Τα προϊόντα απευθύνονται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες ενώ είναι διαθέσιμα και μέσω διαδικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News