Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024

ΔΕΥΑ Αλμωπίας: Σημαντική ανακοίνωση για το φαινόμενο της λειψυδρίας


Κύριο μέλημα της ΔΕ.Υ.Α. Αλμωπίας είναι η παροχή νερού στους καταναλωτές. Εξαιτίας όμως των ακραίων καιρικών συνθηκών και των μηδαμινών βροχοπτώσεων δεν υπάρχουν επαρκή αποθέματα νερού με αποτέλεσμα την αδυναμία κάλυψης των αναγκών της περιοχής μας.

Η μη ορθολογική διαχείριση επιφέρει τρομερές συνέπειες στην καθημερινότητα μας.

Η Δ.Ε.Υ.Α.-Α καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Απαραίτητη όμως είναι και η συλλογική προσπάθεια από όλους τους πολίτες με έντονο το αίσθημα της ατομικής ευθύνης του καθενός.

Επομένως, παρακαλούμε όλους τους πολίτες να μην κάνουν αλόγιστη χρήση του νερού στις καθημερινές βασικές τους ανάγκες ώστε να μην επιδεινώνεται το φαινόμενο της λειψυδρίας.

Σας ευχαριστούμε.

1 σχόλιο:

  1. Με ενα φραγμα στο Ποροι θα μπορουσε να καλυψει ολο τον νομο για αρδευσει! Δεν θα χρειαζοταν ουτε μια γεωτρηση! Πισω απο δικα βουνα οι βορειοι γειτονες εχουν δυο φφραγματα! Ουτε μια γεωτρηση! Μυαλο χρειαζετε οχι αυξησει τιμης του νερου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News