Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Πότε θα επαναλειτουργήσουν τα Λουτρά Πόζαρ - Τι απάντησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Ν. Παρούτογλου (ΒΙΝΤΕΟ)


Στο σημαντικό ζήτημα των Λουτρών Πόζαρ αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου, κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, έπειτα από σχετική ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου Γιάννη Κετικίδη.

Όπως τόνισε ο κ. Παρούτογλου, "πρόκειται για ένα πολυδιάστατο θέμα που θέλει πάρα πολύ μεγάλη διακριτικότητα. Όπως σημείωσε με νόημα, σήμερα υπάρχει η επίσημη ανακοίνωση της Λουτρόπολης που λέει πως είναι κλειστά λόγω των συντηρήσεων. Αντιλαμβανόμενοι βέβαια την αγωνία των επαγγελματιών της περιοχής, τους οποίους σεβόμαστε απόλυτα, συμμετείχαμε προχθές στη Γενική Συνέλευση που έγινε στο Λουτράκι και απάντησε σε ότι ερώτημα τέθηκε. Απάντησα επίσης για την προοπτική, τι θα κάνουμε δηλαδή σε κάθε περίπτωση. Τα πράγματα φαίνεται ότι οδεύουν προς τη λήξη τους. Θεωρώ ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε πάρα πολύ καλά αποτελέσματα και επιτέλους θα έχουμε την εξέλιξη που όλοι επιθυμούμε".

Δείτε το βίντεο με την τοποθέτηση του Γ. Κετικίδη και την απάντηση του Δημάρχου:

 

5 σχόλια:

  1. Στην συνέλευση μας μόνο ψέματα είπες. Είπες ότι δεν έχεις κάνει τίποτα μέχρι τώρα και περιμένεις ΟΟΟΟΟΤΑΝ βγουν αρνητικά τα αποτελέσματα και ανοίξει η λουτρόπολη ότι ΘΑ ΨΑΞΕΙΣ ειδικούς επιστήμονες ώστε να δώσουν λύση. Δεν είστε απλά ανίκανοι, είστε επικίνδυνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ τι είδους λύση περιμένεις σε φυσικά απεξεργαστα νερά ας πούμε; Χρησιμοποιείς το όρο «επικινδυνοι» επειδή δεν είναι ο θεός να επέμβουν στη φύση ; Ρε είσαι με τα καλά σου; Προς το παρόν έχουν «κλείσει» τη πισίνα ακριβώς για τον αντίθετο λόγο που τους κατηγορείς εσυ!

      Διαγραφή
  2. Εκεί στην περιοχή οι επαγγελματίες, όλα καλά???? Βγαίνουν τα έξοδα σας? Μάλλον θα τα καλύψει ο δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπομονή δεν έχετε δει ακόμη τίποτε εκεί στο Λουτράκι! Όλη η διοίκηση είναι άκρως επικίνδυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιμένετε να πιστεύσουν τα ψεύδη σας εκεί στην ηγεσία του Δήμου; έχετε καταστρέψει, με μια ανακοίνωση αβελτηρη, ό τι προσπάθεια έχει γίνει, για το σύνολο της επαρχίας, και κανείς δεν πρόκειται να αποδεχθεί σε αυτά τα ασύστολα ψεύδη. Τα χιλιάδες ευρώ που άφησαν οι προκάτοχοι σας ... όλα καλά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News