Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Σε ιδιώτη η καθαριότητα του Δήμου Αλμωπίας - Δείτε ποιες κοινότητες μπαίνουν πρώτες σε πιλοτική εφαρμογή


Πιλοτικά θα εφαρμοστεί η αποκομιδή των απορριμάτων από ιδιώτη στους οικισμούς της Αριδαίας, του Λουτρακίου, της Όρμας, της Πιπεριάς και της Λουτρόπολης, με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου.

Η σχετική ανάθεση σε ιδιώτη θα αφορά διάστημα δύο μηνών και μόνο τις παραπάνω κοινότητας, ώστε να διαπιστωθεί αν θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα. Εν συνεχεία, αν όντως εξυπηρετεί τον σκοπό της, θα επεκταθεί και σε άλλες κοινότητες του Δήμου.

Η ανάθεση θα αφορά στην αποκομιδή των απορριμμάτων καθώς επίσης και σε παρεμφερή ενέργειες όπως είναι το πλύσιμο και η απολύμανση των κάδων.


6 σχόλια:

  1. με της ολοκληρωμένες λύσεις ανακυκλώσεις τι θα γίνει η θα συνεχίσουν να πηγαίνουν στην Χρυσή όλα τα σκουπιδια (ανακυκλώσεις)
    και να φανταστώ αφού θα μπει ιδιώτης μάλλον θα βάλει και δικούς του κάδους α όχι συγνώμη ξέχασα βάλαμε καινούριους σε όλη την Αριδαία και όπου αλλού χρειάστηκε
    και γιατί έγινε αύξηση ρε γαμωτο τον τελών του δήμου αφού θα τα πάρει ιδιώτης
    μέχρι πέρυσι δεν είχατε οχήματα για τα σκουπίδια τώρα είναι γεμάτο το εργοτάξιο γιατί έτσι όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα Λουτρά κλειστά.... αλλά αυξήσεις κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε αριστοτεδεξοιοι γενητσαροι τις πολιτικής κυνηγοί αυτού που υπερετιτε. Δεν βλέπετε τι γίνετε στο ευρύτερο δημόσιο τη έγινε στην ΔΕΗ στα νοσοκομεία με τις ιδιοτικοποισεις που βρίσκεστε στο Μονακό?. Αύριο μεθαύριο πως θα ζήσει και θα κινηθεί η νεολαία με τη μισθούς με ένα ισοπεδομενο ιδιοτικο τομέα. Αυτό που κρατάει την περιοχή οικονομικά είνα σε μεγάλο ποσοστό το δημόσιο. Ντου ντου.? Αγναντουμ,,, ανοίξτε δουλειές φέρτε πίσω τις υπερεσιες. Εργοστάσια γιοκ όλα από σκυδρα και κάτω είναι... Καθηστε να δουλεύετε για την Αθήνα την πουτανα. Εδώ μισητε και κυνηγάτε κάθε τη νορμάλ. Για δες τε τη γίνετε με τις κάρτες εργασίας στον ιδιοτικο τομέα. Τίποτα ότι θέλουν κάνουν οι μάγκες τις αριδαιας οι λίγοι που τους κάνουμε μάγκες εμείς οι χωριάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στον Νίκο. Όπως τα έλεγε ρητά στο προεκλογικό του πρόγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο δημαρχος μας μηπως ηταν μαθητης του Μητσοτακη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News