Τετάρτη 28 Αυγούστου 2024

Άγρια κόντρα Δήμου Κυριλίδη με Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Στο Μαϊάμι πήγατε, στην Πέλλα θα έρθετε ως Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού;» (ΒΙΝΤΕΟ)


Σε ερώτηση που έθεσα ως επικεφαλής της παράταξης στην Αντιπεριφερειάρχη τουρισμού Βίκυ Χατζηβασιλείου, σχετικά, με Λουτρά Πόζαρ αλλά και το αρχαιολογικό μουσείο της Πέλλας η παράταξή μας δεν έλαβε καμία απολύτως απάντηση.

Η κυρία Χατζηβασιλείου όταν ρωτήθηκε για το εάν έχει παρεβρεθεί θεσμικά στον νομό Πέλλας, απάντησε πως έχει βρεθεί σε κοπή πίτας. Το διάστημα που έκλεισαν τα λουτρά δεν είδαμε καμία θεσμική συνάντηση της με τους αρμόδιους των λουτρών για το πώς θα αντιμετωπιστεί το ζήτημα αυτό. Βέβαια ανέφερε πως δεν υπάρχουν μόνο τα λουτρά Πόζαρ αλλά πολλά ακόμη λουτρά. Σαν να μας δείχνει απροκάλυπτα τις προθέσεις της.

Επίσης όταν ρωτήθηκε για το εάν γνωρίζει πόσο έχει ένα εισιτήριο στο μουσείο της Πέλλας δεν απάντησε. Η ίδια όμως όταν επισκέφθηκε το Μαϊάμι θεσμικά, ενημερώθηκε όλος ο ειδησεογραφικός κόσμος.

Αυτή είναι δυστυχώς η μοίρα της Πέλλας όταν άνθρωποι που απαξιώνουν με την συμπεριφορά τους, τους τόπους μας, καταλαμβάνουν σοβαρές θέσεις.

Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άσχετοι σε τόπους ιστορικούς.

Δήμος Κυριλίδης
Περιφερειακός σύμβουλος 

 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News