Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Θ. Τζάκρη: Ερώτηση στη Βουλή για να ξεκινήσουν οι εξατομικευμένες εκτιμήσεις σε Πέλλα και Ημαθία μετά τη χαλαζόπτωση


Θεοδώρα Τζάκρη: Κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή με την οποία ζητά να ξεκινήσουν άμεσα οι εξατομικευμένες εκτιμήσεις σε Πέλλα και Ημαθία από τη χαλαζόπτωση στις 18, 19 και 20 Αυγούστου

Για μια ακόμη φορά τη φετινή χρονιά, ισχυρή χαλαζόπτωση στις 18, 19 και 20 Αυγούστου έπληξε σοβαρά καλλιέργειες με ροδάκινα, δαμάσκηνα, μήλα, πατάτες κλπ σε περιοχές της Πέλλας και Ημαθίας, με αποτέλεσμα το αγροτικό εισόδημα των παραγωγών των περιοχών αυτών να συνεχίζει να μειώνεται δραματικά.

Επειδή από την αρχή της καλλιεργητικής περιόδου οι παραγωγοί βρίσκονται σε απόγνωση και αντιμετωπίσουν πολλαπλά προβλήματα (αυξημένο κόστος παραγωγής, ακαρπία, παρατεταμένος καύσωνας που προκάλεσε μικροκαρπία, έλλειψη εργατικών χεριών, προβλήματα στην απορρόφηση και χαμηλές τιμές κ.α.), η βουλευτής Πέλλας και Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Θεοδώρα Τζάκρη κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με την οποία τον ρωτά για τις προθέσεις του ο ΕΛΓΑ να προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για να ολοκληρωθούν το δυνατόν συντομότερο οι σχετικές διαδικασίες για την έναρξη των εξατομικευμένων εκτιμήσεων και την πιο γρήγορη καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες παραγωγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News