Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

«Βόμβες» του Ν. Παρούτογλου για τους υδρονομείς του Δήμου Αλμωπίας: «Όποιοι δεν συμμορφωθούν μέχρι την Παρασκευή θα απολυθούν»


Τελεσίγραφο στους υδρονομείς έστειλε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου, κατά τη συζήτηση του θέματος αναμόρφωσης του προϋπολογισμού στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παρούτογλου, τόνισε τα εξής: "Υπήρχαν υδρονομείς που διαχειρίζονταν τις γεωτρήσεις με το στικάκι, που είναι κάτι πάρα πολύ εύκολο. Υπήρχαν όμως και γεωτρήσεις που ήταν χωρίς στικάκι. Εκεί λοιπόν χρέος του κάθε υδρονομέα, όπως αναφέρει και η σύμβασή τους, είναι μέχρι τις 10 του επόμενου μήνα να φέρνουν τις κιλοβατώρες. Όπως και αυτοί που έχουν την ελεύθερη ροή να φέρουν εντός 10 ημερών από την ανάληψη των καθηκόντων τους τα στρέμματα. Παρότι πολλοί συμμορφώθηκαν και το κάνουν, κάποιοι επιμένουν να μην τα φέρνουν. Επόμενες κινήσεις μας: Αύριο θα σταλεί επιστολή από την οικονομική υπηρεσία, θα επικοινωνήσουμε και τηλεφωνικά μαζί τους. Για να μη ζήσουμε φαινόμενα όπως την αρδευτική περίοδο 2022-2023 όπου τα αρδευτικά τέλη τώρα βγαίνουν, όποιοι δεν συμμορφωθούν μέχρι την Παρασκευή θα απολυθούν. Το λέω τώρα για να το ακούσουν όλοι".

Και πρόσθεσε: "Εμείς δεν πήραμε υδρονομείς για να εξυπηρετούνται οι ίδιοι και να εξυπηρετούν τους φίλους τους. Εμείς τους πήραμε για να εξυπηρετούν όλους τους πολίτες, είναι ξεκάθαρο αυτό. Ούτε χατηράκια να κάνουν και να πουλάνε το νερό δεξιά και αριστερά. Αυτά αλλάζουν, τελειώσαμε. Το μήνυμα είναι προς κάθε κατεύθυνση".

11 σχόλια:

  1. Ήρεμα νικολακι
    Σε ένα μήνα τελιωνει η σεζόν
    Τζάμπα σκόνη σηκώνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α επειδη εχει ακομη 1 μηνα να πληρώσουν ούτε αυτόν ε? 🤡 τι ωραία λογική.

      Διαγραφή
  2. Σιγά μην σκίσεις το καλσον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπας και παίρνεις δωράκια από κάνα υδρονομεα και κράζεις?????

      Διαγραφή
  3. Νίκο κοίτα βάλε κανένα φράγκο στά παιδιά πού κόβουν χόρτα μήνες τώρα καί άσε τούς υδρονομεις ένας μήνας ακόμα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα τη θα κάνεις με τα σδεσποτα στην περικλεια η κατάσταση έχει ξεφύγει και εσείς ακόμα μοιράζεται τροφες

      Διαγραφή
  4. Ναι καλά ότι θέλουν κάνουν και όποιον θέλουν δίνουν νερό σύμφωνα με τις οδηγίες των προέδρων. Αυτοί νομίζουν ότι εξουσία ασκούν μόνο στα νερα.Τα έργα και στα καθαρά χωριά σας να ασκείτε εξουσία καμένοι και νυστικοι για εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α εγώ μπερδεύτηκα τώρα πιους θα απόλυση αφού αρκετοί είναι μέσα με άλλα ονόματα πως θα γίνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άσε τις απειλές νικολακιδεν περνανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν σου φέρνουν τις κιλοβατώρες αυτοί που εσύ έβαλες με μεσον, μάλιστα... Έχει χαθεί ΚΑΙ εκεί η μπάλα δήμαρχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα απολυθούν τώρα που τελειώνει η σεζόν? Νομίζεις ότι μας δουλεύεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News