Τρίτη 27 Αυγούστου 2024

Ηχηρή απουσία του Δημάρχου Αλμωπίας Ν. Παρούτογλου από τα Ποζαρίτικα - Μήνυμα στους Συλλόγους του Λουτρακίου


"Πολεμικό" φαίνεται πως είναι το κλίμα μεταξύ του Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου και των Συλλόγων του Λουτρακίου. Γεγονός που φανερώνεται και από την απουσία του από τα Ποζαρίτικα. Είναι ίσως η πρώτη φορά, που Δήμαρχος γυρνά την πλάτη στις συγκεκριμένες εκδηλώσεις και δεν συμμετέχει σε καμία από τις τέσσερις μέρες.

Πληροφορίες που προέρχονται από το περιβάλλον της Δημοτικής Αρχής, αναφέρουν ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για ένα τυχαίο γεγονός, αλλά ήταν μια ηχηρή απουσία που σκοπός της ήταν να στέλνει μήνυμα όχι στον κόσμο του χωριού, αλλά συγκεκριμένα στους Συλλόγους του Λουτρακίου.

Αφορμή για να φτάσουν σε αυτό το σημείο οι σχέσεις των δύο πλευρών, στάθηκε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο χειρισμός ανθρώπων που συμμετέχουν στις Διοικήσεις των τοπικών Συλλόγων στο θέμα του πρόσφατου κλεισίματος των Λουτρών.

Όπως αναφέρουν πηγές που πρόσκεινται στον Δήμαρχο, υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια διότι, ενώ υπήρχε επίσημη ανακοίνωση από την Λουτρόπολη και γίνονταν όλες οι αναγκαίες ενέργειες για να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της, αυτοί έδιναν μια άλλη εικόνα προς τα έξω. Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για "πολιτικά παιχνίδια σε βάρος της εύρυθμης λειτουργίας της Λουτρόπολης" και αναφέρουν πως η Διοίκηση έδειξε από την πρώτη μέρα διάθεση για συνεργασία, αλλά οι Σύλλογοι του χωριού ήθελαν να επιβάλλουν τους δικούς τους όρους, γεγονός που έρχεται σε αντίθεση, όπως αναφέρουν, με τη γενικότερη φιλοσοφία της σημερινής Δημοτικής Αρχής.

44 σχόλια:

  1. Η γενικότερη φιλοσοφία της σημερινής Δημοτικής Αρχής είναι συγκρουσιακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικολάκη αυτά θα τα βρεις μπροστασου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ""ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ""

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους ναιναιδες εννοείς?αυτοί για 500 ευρώ πουλάνε και την μάνα τους

      Διαγραφή
  4. Χαρήκαμε που δεν ήρθε,μακάρι να μην έρθει ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα έρθει όταν γουστάρει μέχρι τότε κοιμήσου ήσυχα

      Διαγραφή
  5. Τό Λουτράκι δίνει μεροκάματο σε όλη την επαρχία. Για αυτό το λόγο Νικολάκη λίγα με το Λουτράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και?μήπως δεν έγιναν τα ποζαριτικα?αυτά θα υπάρχουν και μετά από τον παρουτογλου αυτός δεν θα υπάρχει όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο Νικόλα!!!! Έλα τα κεφάλια μέσα εσείς εκεί πάνω, δεν έπρεπε να λειτουργούν για λόγους που όλοι ξέρατε....... Η ποιότητα των νερών και μετά η υγεία???? Ή ανάποδα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αναλύσεις του νερού υπάρχουν για όποιον θέλει να τις δει και είναι όπως πρέπει να είναι. Οτιδήποτε άλλο λέγεται μονο κακό κάνει σε όλη την Αλμωπία.

      Διαγραφή
  8. παρουτογλου λίγα με το Λουτράκι δεν μας ξέρεις καλά συνέχισε και θα μάθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α μπρε πως τα λες έτσι τσουτσουρισαμε

      Διαγραφή
    2. Μόνο γι'αυτό είστε ικανοί για τσουτσουριασμα , από έργα 0!

      Διαγραφή

  9. Ευχαριστούμε που μας έκανες αυτή την τιμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κλείσανε τα Λουτρά λόγω αμέλειας καθαριοτητας των υπευθύνων που είναι στα Λουτρά 8 μήνες και έχει το θράσος να βάζει απέναντι του όλους τους επαγγελματίες της περιοχής για μια αποτυχημένη προσπάθεια επίδειξης εξουσίας. Νίκο ελπιζω να σταματήσεις να προσβάλεις όλους τους επαγγελματίες του Λουτρακίου, να συνεργαστείς με άτομα που ήταν εδώ πολύ πριν από σένα και να κατέβεις από το καλάμι. Ο κόσμος ξύπνησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O Παρουτογλου το Λουτράκι το έχει γραμμένο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μήπως δεν το κάλεσαν γιατί γλυφουν τον Μπάτση όλοι οι λουτρακιωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αχ Νικολακη με λάθος χωριό τα έβαλες…. Αλλά καλά να πάθουν γιατί μερικοί για θεό και σωτήρα τον είχαν εκεί πάνω.Ας βάλουν τώρα τα μηχανήματα τους,ας κάνουν και κάνα story να τον βγάλουν ασπροπρόσωπο και αυτός ας τους φτύνει. Ότι και να είχε με τους συλλόγους έπρεπε να παρευρεθεί για το χωριό . Εεεερεεε και ακόμα ούτε μια χρονιά δε κλείσαμε,τι έχουμε να δούμε ! Ωραία πράματα ! Περαστικά σας ποζαρητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως είδες οι Ποζαριτες δεν έχουν ανάγκη κανέναν Παρουτογλου! 24 χρόνια μετράνε τα ΠΟΖΑΡΙΤΙΚΑ, ήρθε ο περαστικός Νικόλας για μια 5ετια και φοβήθηκαμε τώρα!

      Διαγραφή
    2. Όλοι για μια πενταετία είναι βρε γιδ, για αυτό σας παίζει όπως θέλει ο μπαρουτ

      Διαγραφή
  14. Μεγάλο ατόπημα του Δημάρχου.Αν μη τι άλλο υπάρχουν και στο Λουτράκι άνθρωποι που τον στήριξαν και έπρεπε να τους τιμήσει.Επισης και για όλους τους συλλόγους που πήραν μέρος,που είναι η υποδοχή και το ευχαριστήριο μύνημα του άνθρωπου που "άρχει"τον Δήμο μας;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αμπρεεεεεεεε ντοστα μπρεεεεεεε, ε ρε γλέντια..... τι έγινε εκεί επάνω??? Γκρίνια??? Δεν σας γλύφει όπως οι άλλοι??? Ξεκαβαλήσατε το άρμα που έλεγε μέχρι για ανεξάρτητο Δήμο?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε έλα βρε να καθαρίσεις κάνα δωμάτιο να σε δωσω 30 ευρώ να την βγάλεις την ημέρα βρε

      Διαγραφή
  16. Γιατί γράφετε μόνο για τον Δήμαρχο που δεν πήγε στο Λουτράκι και δεν γράφετε τίποτα για τους συλλόγους τους δυο του Λουτρακίου που έχουν ξεπεράσει τα όρια όλων των κατοίκων του χωριού με αυτά που κάνουν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γράψε με το ονοματάκι σου καλή μου,τι φοβάσαι αφού όλο το χωριό είναι στα όρια

      Διαγραφή
  17. Πέρσι ήσουν όμως και μας παρακαλούσες για μια ψήφο παρουτοΓλου καλά κάναμε και σε μαυρισαμε και σε πόνεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκέψου να μην τον μαυριζατε ε..... Μήπως τελικά και με το μαύρισμα βγήκε από την πρώτη Κυριακή???? Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού...... με λίγα λόγια μην τον ξαναψηφισετε.... κάντε πρόλογο.....

      Διαγραφή
  18. Μπράβο Νίκο. Βάλε τάξη, γιατί ο καθένας κάνει ό,τι γουστάρει στην Αλμωπία. Βάλε τους στην θέση του. Μόνο έτσι θα πάει μπροστά ο τόπος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Με ποιον τραβάει ζόρια ο δημαρχουκος, με τον πρόεδρο του πολιτιστικού, το Νο1 διαφημιστή του χωριού μας; Που είσαι δήμαρχε να ανοίξεις το στοματακι σου σε κάνα live από τα τόσα που διαφημίζουν το χωριό μας; Που είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος, ο πολλά υποσχόμενος και αυτός όπως η άλλη; Γιατί δεν λες ότι σε κάλεσαν οι επαγγελματίες του χωριού στο χώρο της εκκλησίας να συζητήσετε για το κλείσιμο των Λουτρών; Εσύ περίμενες 5 νοματεους αλλά ήταν 105 δυστυχώς για σένα! Τι νομιζετε βρε καημένοι ότι τα ΠΟΖΑΡΙΤΙΚΑ περιμένουν τον δήμαρχο και τον κάθε δήμαρχο να παρευρεθεί; Μην σώσει και πατήσει, αυτός έγινε ρεζίλι άλλη μια φορά όχι οι Λουτράκιωτες! Ασχολησου με την υπόλοιπη Αλμωπία, που όπου σταθείς και όπου βρεθείς αυτό λες, κάνε κάνα έργο στα καημένα τα χωριά που έταξες τόσα προεκλογικά, το Λουτράκι όπως είδες μπορεί να σταθεί και χωρίς εσένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ρωτήσω κάτι για τον Νο 1 διαφημιστή του Λουτρακίου που αυτοπροσδιορίζεται υπεύθυνος επικοινωνίας των λουτρών.... που ήταν ο κύριος αυτός όταν ήταν κλειστά τα Λουτρά να βγει στην τηλεόραση και να πει ότι τα Λουτρά δεν έχουν πρόβλημα? Που ήταν κρυμμένος? Βγήκε μόνο όταν άνοιξαν τα Λουτρά εκ του ασφαλούς..Να είναι καλά ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου των ξενοδόχων που μας έβγαλε ασπροπροσωπους.

      Διαγραφή
    2. 10.53 που είστε όλοι εσείς και ο αντιπρόεδρος του συλλόγου να διαφημίσετε τις επιχειρήσεις σας όταν δουλεύουν τα Λουτρά; Όλοι ειστε εξαφανισμένοι, πρόεδροι, αντιπρόεδροι ξενοδόχων και δωματιων, ο δήμαρχος κ όλο το συμβούλιο των Λουτρών! Και τι θα έβγαινε να πει ο Κάστορας; Αφού αλλά έλεγε ο δήμαρχος, αλλά τα τσιράκια του, αλλά η αντιπολίτευση! Επίσημα τελικά γιατί κλείσανε τα Λουτρά; Εγώ ακόμη δεν έχω μάθει τον λόγο...

      Διαγραφή
    3. Το πώς διαφημίζουν οι Λουτρακιωτες τα Λουτρά μόνο αυτοί ξέρουν καλύτερα από όλους εσάς που ζείτε από αυτές τις επιχειρήσεις που δίνουν δωρεάν διανυκτερεύσεις, δωρεάν φαγητό, δωρεάν σπα..κ.τ.λ.σε ραδιόφωνο, στην τηλεόραση,στο διαδίκτυο.. δεν περιμένουν από κανέναν που όπου δει μικρόφωνο τρέχει.αυτα για την ενημέρωση σας .

      Διαγραφή
    4. Τελικά πολύ ζόρι τραβάς εσύ με τον κάστορα. Για το τι κάνει.μην στεναχωριέσαι δεν του παίρνει κανένας το μικρόφωνο, από αυτό θα πάρει σύνταξη. αφού έτσι και αλλιώς και ο σύλλογος νέων, αλλά και ο πολιτιστικός σύλλογος κοντεύουν να πενηνταρισουν... κατά τα άλλα σύλλογος νέων... γελάνε και οι πέτρες

      Διαγραφή
    5. 12.15 1ον δεν κατάλαβα τι γράφεις και 2ον δεν ζω από καμία επιχείρηση που δίνει δώρα στον κόσμο! Αδιαφορώ τελείως. Αυτά που βλέπω, αυτά γράφω! Ας το είχες και εσύ σαν τον Κάστορα να μπορείς να σταθείς πανελλαδικά να μιλήσεις σε μια εκπομπή και ας ετρεχες και εσύ και οι υπόλοιποι αλλά δεν... Απάντηση για το νερό βέβαια δεν πήρα ακόμη...

      Διαγραφή
  20. Τους μόνους που λυπάμαι είναι τα καημένα τα παιδάκια του ψηφοδελτίου του που τον στήριξαν και βλέπουν ότι έχουν κάνει λάθος τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για ποιους συλλόγους μιλάτε; Τέσσερα άτομα κάνουν κουμάντο για όλα καί για πάρτυ τους. Όποιος θέλει ανοίγουμε την κουβέντα να βγουν όλα στην φόρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News