Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Θλίψη για τον τραγικό θάνατο του υλοτόμου από το Γαρέφι Αλμωπίας - Τον σκότωσε το δέντρο που έκοβε


Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Γαρεφείου Αλμωπίας από τον τραγικό θάνατο ενός 50χρονου υλοτόμου όταν το δέντρο, το οποίο φέρεται να έκοβε, τον καταπλάκωσε.

Σύμφωνα πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας φέρεται να είχε πάει για υλοτομία σε ορεινή περιοχή στο Ελευθεροχώρι Γιαννιτσών.

Ο λάθος υπολογισμός, έφερε το δέντρο να πέφτει πάνω του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα στο κεφάλι, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και ολόκληρο το χωριό.

Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πέλλας.

Όπως είναι λογικό, στο χωριό του, το Γαρέφι επικρατεί παγωμάρα από την τραγική αυτή είδηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News