Δευτέρα 19 Αυγούστου 2024

Ο Στάθης Σχίζας ποζάρει στη Μύκονο με «φέτες» τους κοιλιακούς και μαγνητίζει τα βλέμματα (ΦΩΤΟ)


Ο Στάθης Σχίζας είναι ένας από τους άντρες της ελληνικής showbiz που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητος άμα τη εμφανίσει. Ο γοητευτικός 32χρονος επιχειρηματίας, που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη νίκη του στο Survivor του 2022 και την τότε σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μαγνητίζει τα βλέμματα με το εντυπωσιακό του σώμα.

Αυτές τις ημέρες ο Στάθης Σχίζας βρίσκεται στη Μύκονο, όπου απολαμβάνει μεταξύ άλλων και τις βουτιές του στις παραλίες του νησιού. Το απόγευμα της Κυριακής (18/8) ο ίδιος μοιράστηκε ένα σχετικό στιγμιότυπο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Εκεί τον βλέπουμε να περπατά στην παραλία φορώντας ένα μαγιό σε μπλε αποχρώσεις, ενώ αυτό που ξεχωρίζει είναι σίγουρα το καλογυμνασμένο του κορμί.

«Δεν έχει quote σήμερα», έγραψε χαριτολογώντας στη λεζάντα της φωτογραφίας του ο Στάθης Σχίζας, λαμβάνοντας τα κολακευτικά σχόλια των ακολούθων του για το σμιλεμένο σώμα που διατηρεί.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News