Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Αυτοψία Σταμενίτη - Μπαρτζώκα στην Ημαθία για τις μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες


Δήλωση του Βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ Αναστάσιου Μπαρτζώκα:

Επιτακτική ανάγκη για άμεση οικονομική στήριξη σε όλους τους αγρότες που είδαν την παραγωγή τους να καταστρέφεται!

Με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύση Σταμενίτη, στη σημερινή επίσκεψή του στην Ημαθία για τις πρόσφατες μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες.

Μετά τις εκτεταμένες ζημιές, σε ροδάκινα, μήλα, σε δενδροκαλλιέργειες, αλλά και ντομάτες, που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από έντονες βροχοπτώσεις και χαλαζόπτωση, μεταβήκαμε σήμερα με τον κ. Υφυπουργό, στο Λουτρό και την Κουλούρα, ενώ επισκεφθήκαμε και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό “Νέος Αλιάκμων”.

Επεσήμανα, ότι είναι επιτακτική ανάγκη να δοθεί διέξοδος και άμεση οικονομική στήριξη σε όλους τους αγρότες που είδαν μέρος ή ακόμα και όλη την παραγωγή τους να καταστρέφεται.

Ο κ. Υφυπουργός είχε την ευκαιρία να δει ιδίοις όμμασι τα τεράστια προβλήματα που προκάλεσαν τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα, ενώ δεσμεύθηκε να εξετάσει τις δυνατότητες που υπάρχουν προκειμένου να λάβουν στήριξη οι αγρότες που έχουν πληγεί.

Θα συνεχίσω την επικοινωνία με το Υπουργείο και όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε να λάβουν οι αγρότες μας την κρατική στήριξη που δικαιούνται μετά και τις πρόσφατες καταστροφές στις καλλιέργειές τους.

1 σχόλιο:

  1. Με αυτούς που μπλέξαμε θα καταστρέψουν Γεωργία και κτηνοτροφία, αυτός είναι ο σκοπός τους και οι εντολές τους από το εξωτερικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News