Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024

Στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας έφερε το πρόβλημα των αδέσποτων ο Χρ. Χουρσόγλου - «Η κατάσταση έχει ξεφύγει» (ΒΙΝΤΕΟ)


Το ζήτημα των αδέσποτων ζώων έθιξε με παρέμβασή του στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου.

Όπως τόνισε, όλα τα προηγούμενα χρόνια γνωρίζουμε όλοι ως φαινόμενο των αδέσποτων ζώων. Αυτή την εποχή όμως έχει ξεφύγει, σε βαθμό να υπάρχουν πολλές επιθέσεις σε πολίτες, με συνδημότες μας να διαμαρτύρονται ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορούν να μπούνε ούτε στα σπίτια τους, καθώς φοβούνται.

Με την τοποθέτησή του συμφώνησε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Χατζηγιαννίδης, ο οποίος σημείωσε ότι το πρόβλημα δεν είναι με τα αδέσποτα ζώα, αλλά με τις εγκαταλείψεις δεσποζόμενων, καθώς όπως τόνισε όλα τα προηγούμενα χρόνια μέχρι και σήμερα έχει γίνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για τη στείρωση των αδέσποτων ζώων.

Τόσο ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου, όσο και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Θοδωρής Σαμαράς αναγνώρισαν το πρόβλημα, σημειώνοντας ωστόσο ότι γίνεται ότι καλύτερο για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

Δείτε όλες τις τοποθετήσεις στο παρακάτω βίντεο: 

 

11 σχόλια:

  1. Στην Άψαλο η κατάσταση είναι το λιγότερο εξωφρενική είστε απαράδεκτη όλοι καμία ενέργεια μόνο λόγια... Έχουμε πόσα περιστατικά το τελευταίο διάστημα και δεν ιδρώνει το αυτί σας. Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σέ ποιά Άψαλο μωρέ τά έχουν φαρμακωσει. Πού ζείτε;

      Διαγραφή
    2. Σχεδόν ένα μήνα έχει νά εμφανιστεί σκυλί στό χωριό έμειναν δύο τρία αλλά δέν φαίνονται κάν παρά μόνο αυτά στήν κοινότητα μπροστά.

      Διαγραφή
    3. Γιατί αυτά στην κοινότητα που έχουν κάνει αγέλη και δεν μπορείς να περάσεις γαβγίζουν και ορμάνε σε ποδήλατα μηχανάκια αυτοκίνητα καρότσια ενδεικτικά σήμερα Κυριακή χρειάστηκε παρέμβαση για να μπορέσουν να περάσουν οι γυναίκες για την εκκλησία.

      Διαγραφή
    4. Μη γράφετε για της εντυπώσεις ότι δεν έχει σκυλιά στην Άψαλο γελάνε και οι πέτρες δύο αγέλες το λιγότερο

      Διαγραφή
  2. Να επιβληθουν προστιμα σε οσους εγκαταλειπουν τα ζωα τους. Τα ζωα δεν φταινε. Οι ανθρωποι φταινε. Ειναι χειροτεροι και απο τα ζωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν φταίει κανένας δήμαρχος, όλοι κάνουν ότι μπορούν, τα δίποδα ζώα όμως αφήνουν συνεχώς τα ζωάκια που βαρέθηκαν στο δρόμο! Όλα τσιπ χτες και να δούμε αν του βαστάει να το παρατήσει στο δρόμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δείτε επίσης σε αδεια οικόπεδα ... έχουν αφήσει σκυλιά μόνα σε λαμαρίνες. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι θα γίνει με τα σκυλιά στην περικλεια μέχρι να γίνει το κακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΙΝΕ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά η μόνη λύση..να επιβληθούν πρόστιμα...μόλις δουν το έγγραφο θα φροντίσουν να συμμορφωθούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News