Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

Ζευγάρι ο Δημήτρης Φιντιρίκος με τη Μελίνα Νικολαΐδη;


Το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή φέρεται να έχει κάνει η Μελίνα Νικολαΐδη μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής "Summer’s Cool" πριν από λίγες ημέρες ανέφερε ότι η 20χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη είναι ευτυχισμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Δημήτρη Φιντιρίκου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο τους έχουν έρθει πολύ κοντά, ενώ μαζί φαίνεται να ταξίδεψαν και στα Χανιά για να απολαύσουν την πρόσφατη συναυλία της Δέσποινας Βανδή και του Αντώνη Ρέμου.

3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News