Κυριακή 4 Αυγούστου 2024

Αριδαία: Έκλεισε ο πεζόδρομος - Αντιμέτωποι με κλήσεις όσοι παρκάρουν τα οχήματά τους


Μια έκπληξη περίμενε σήμερα το απόγευμα τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αριδαίας.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου ο πεζόδρομος της πόλης είναι κλειστός για την διέλευση των οχημάτων, ενώ σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ θα μένει κλειστός Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, καθώς και όλη μέρα την Κυριακή.

Η απόφαση αφορά τις ημέρες Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή και ώρες από τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής μέχρι 6:00 το πρωί του Σαββάτου και από 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι 6:00 το πρωί της Δευτέρας.

Η κίνηση των οχημάτων στις κάθετες οδούς του πεζοδρόμου θα γίνεται κανονικά.

Ο δρόμος θα κλείνει, ώστε αν απαγορεύεται και η στάθμευση κατά τις παραπάνω ώρες.

Η απόφαση θα ισχύει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου.

1 σχόλιο:

  1. Όλα εγώ θα τα σκέφτομαι πάρε της μπάρες από το Λουτράκι και βάλτε τες εκεί. Για να μην τις παραβιάζουν. Ενοητε χωρίς λεφτά γιατί το ταμείο είναι μείον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News