Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024

O Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο MEGA με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» - Η ανακοίνωση του σταθμού


O Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο Mega, όπως ανακοίνωσε επίσημα το κανάλι.

Συγκεκριμένα επιστρέφει στις οθόνες με τη θρυλική εκπομπή «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Η ανακοίνωση του Mega:

«Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο MEGA και φέρνει ξανά στην τηλεόραση το θρυλικό Αλ Τσαντίρι Νιουζ.

Πληθωρικός και αεικίνητος. Ευθύς και καίριος. Με λόγο απλό, αλλά διεισδυτικό. Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι παλμογράφος της κοινωνίας.

Συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων δημιουργών της γενιάς του. Συνεπής στις αρχές του, όπως τις υπαγορεύουν η ηθική και οι πεποιθήσεις του. Η πορεία του στον χώρο του Πολιτισμού και το κοινό που τον ακολουθεί τόσα χρόνια, υπογραμμίζουν τη διαχρονικότητά του.

Από την υποκριτική σε τηλεόραση και θέατρο μέχρι τη συγγραφή σεναρίων και την παραγωγή θεατρικών έργων, έχει αφήσει ξεκάθαρο προσωπικό αποτύπωμα.

Κορυφαίος «σταθμός» στη διαδρομή του, οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» στο MEGA, μέσα από τους οποίους γεννήθηκε η -επίσης δική του- πρώτη ζωντανή σατιρική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News