Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Αντιδράσεις για τα χαλιά των 17.890 ευρώ της Όλγας Κεφαλογιάννη


Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της Όλγας Κεφαλογιάννη να προχωρήσει στην αγορά δύο περσικών χαλιών για το γραφείο της, με απευθείας ανάθεση 17.890 ευρώ από τη Δέσποινα Μοιραράκη.

Πέρα από τους δεκάδες πολίτες που εκφράστηκαν απαξιωτικά για την επιλογή της υπουργού Τουρισμού στα κοινωνικά δίκτυα, και ο -γνωστός για τις φιλοκυβερνητικές του θέσεις- δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε εκφράστηκε αρνητικά, κάνοντας λόγο για «ξιπασμένη» κίνηση.

«Δεν έκανε τίποτα παράνομο η Όλγα Κεφαλογιάννη. Το ενοχλητικό είναι ότι η χώρα πριν από 14 χρόνια χρεωκόπησε και δεν πρέπει να εμφανίζεται ξιπασμένη.  Αν είχαμε ένα κτίριο τύπου Μεγάρου Μαξίμου για τη φιλοξενία επισκεπτών για τον τουρισμό να βάλουμε εκεί χαλιά ενός εκατομμυρίου», είπε ο δημοσιογράφος το πρωί της Πέμπτης στον Σκάι.


Αντίστοιχες ήταν και οι ψυχραιμότερες αντιδράσεις στο διαδίκτυο με πολλούς χρήστες, ιδίως στο X, να κάνουν σύγκριση της προτροπής που εκφράστηκε τις τελευταίες ημέρες από φίλους της κυβέρνησης, πως με την εξοικονόμηση που θα μπορούσε κάποιος να επιτύχει «κόβοντας» για παράδειγμα, τον «καφέ απέξω», θα βρισκόταν σε καλύτερη κατάσταση οικονομικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News