Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Ανακοίνωση του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας για τον Αγιασμό


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σας ενημερώνουμε ότι ο Aγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους 2024-2025 θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30 π.μ.

Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν στις 8:15 π.μ. και θα αποχωρήσουν στις 10:00 π.μ.

Μετά τον αγιασμό, θα εισέλθουν στις αίθουσες διδασκαλίας, όπου θα ενημερωθούν από τους/τις εκπαιδευτικούς των τάξεων και θα παραλάβουν τα σχολικά βιβλία τους.

Η μεταφορά των μαθητών/τριών της Πιπεριάς θα γίνει, όπως είθισται, με τα προβλεπόμενα μέσα μεταφοράς κατά περίπτωση.

Μετά τον Aγιασμό, ο Διευθυντής του σχολείου θα αναφερθεί σε λειτουργικά ζητήματα που αφορούν στην εύρυθμη  λειτουργία της σχολικής μονάδας.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΛΙΟΥΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News