Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Κλειστά όλα τα σχολεία την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου - Δείτε γιατί


Κλειστά για τα μαθήματα θα μείνουν τα σχολεία την επόμενη Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 λόγω της «Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού». Την ημέρα εκείνη στα σχολεία όλης της χώρας δεν θα γίνουν μαθήματα αλλά θα λάβουν χώρα αθλητικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

Όπως ορίζει εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας, εκείνη τη μέρα δεν θα γίνουν μαθήματα, αλλά οι μαθητές θα αθληθούν και θα μυηθούν στα μυστικά του αθλητισμού στο πλαίσιο της 11ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού καλεί όλες τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κατά την προαναφερόμενη ημέρα, με κοινό σύνθημα: «Αθλούμαστε Μαζί. Δίνουμε ποιότητα στη Ζωή» να υλοποιήσουν αθλητικές δράσεις/δραστηριότητες ή/και εκδηλώσεις, οι οποίες μπορούν να διεξαχθούν εντός ή/και εκτός του σχολικού χώρου, καθ΄ όλη τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου, προκειμένου να αναδειχθούν τα οφέλη και η σημασία της φυσικής δραστηριότητας, της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού για την υγεία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News