Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Δύσκολες ώρες για το ζευγάρι που παρασύρθηκε μαζί με το 2χρονο αγοράκι του από μεθυσμένο οδηγό - Και οι δύο γονείς στη ΜΕΘ


Τη δική του μάχη δίνει στη ΜΕΘ το ζευγάρι που παρασύρθηκε μέρα μεσημέρι μαζί με το 2χρονο αγοράκι του από μεθυσμένο οδηγό στη Θεσσαλονίκη. Και οι δύο γονείς είναι διασωληνωμένοι ενώ η μητέρα διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το τροχαίο σημειώθηκε, χθες Τετάρτη 11/9 στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και χτύπησε στο σημείο που βρίσκονταν το ζευγάρι με το 2χρονο παιδί τους. Το αυτοκίνητο συνέχισε την ανεξέλικτη πορεία του, πέφτοντας πάνω σε φράχτη σπιτιού και μπήκε μέσα στο χωράφι.

Σε καλή κατάσταση το 2χρονο αγόρι

Ο οδηγός του αυτοκίνητου, ο οποίος βρέθηκε θετικός στο αλκοτέστ, έχει τραυματιστεί ελαφρώς ενώ το 2χρονο παιδάκι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Το ζευγάρι είναι από το Βέλγιο και βρίσκονταν για διακοπές στη χώρα μας.

Η μητέρα του 45χρονου βρέθηκε στο σημείο αμέσως μετά το ατύχημα και όπως είπε στο MEGA, όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης 12/9 η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» ότι ο γιος της βρισκόταν στην παραλία όταν τον πήρε τηλέφωνο να πάει από το σπίτι.

Λίγη ώρα αργότερα, την κάλεσε σοκαρισμένος στο τηλέφωνο και της είπε τι έχει συμβεί. Η μητέρα του 45χρονου έστειλε τις ευχές της στην οικογένεια που τραυματίστηκε λέγοντας πως ελπίζει να τα καταφέρουν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News