Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024

Ανακοίνωση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας για τον Αγιασμό


Αγαπητοί/-ές μαθητές/-τριες, γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου “Συμεών Σωτηριάδης”.

Με χαρά σας περιμένουμε την Τετάρτη  11-9-2024 και στις 9.00 π.μ, στην αυλή του σχολείου μας όπου θα τελεστεί ο Αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά.

Οι μαθητές/τριες θα προσέλθουν με τα σακίδιά τους και αμέσως μετά τον Αγιασμό θα παραλάβουν τα σχολικά βιβλία τους. Η αποχώρηση τους θα γίνει στις 10.30 π.μ.

Ο Διευθυντής  Μιχαηλίδης Γιώργος και οι Εκπαιδευτικοί  του σχολείου μας, εύχονται σε όλους καλή σχολική χρονιά, υγεία και  καλή πρόοδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News