Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Ανακοινώθηκαν οι νέοι Επίτροποι της Κομισιόν - Επίτροπος Μεταφορών και Τουρισμού ο Απόστολος Τζιτζικώστας


Τους νέους επιτρόπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανακοινώνει η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Επίτροπος της Ελλάδας στην Κομισιόν έχει οριστεί από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο Απόστολος Τζιτζικώστας και αναμένεται σε λίγο να μάθουμε το χαρτοφυλάκιό του.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας πήρε το χαρτοφυλάκιο του Επιτρόπου Μεταφορών και Τουρισμού.

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν ξεκίνησε τη συνέντευξη Τύπου με τις προτεραιότητες της επόμενης Επιτροπής πριν προχωρήσει στη δομή και τα χαρτοφυλάκια. Η ευημερία, η ασφάλεια και η δημοκρατία είναι τα κυρίαρχα θέματα, είπε στη συνέντευξη Τύπου.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα έχει μια πιο αλληλένδετη δομή, δήλωσε η φον ντερ Λάιεν. Οι εκτελεστικοί αντιπρόεδροι θα έχουν ο καθένας ένα χαρτοφυλάκιο για το οποίο θα πρέπει να συνεργαστούν με άλλους επιτρόπους. Τόνισε ότι «όλοι οι επίτροποι πρέπει να συνεργαστούν».

2 σχόλια:

  1. Δε θα ήταν καλύτερα επίτροπος μεταφορών ο Κ. Καραμανλής του Αχιλλέως;🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ασχολείται δηλαδή με νταλικιεριδες και σερβιτορους.... Θα ακούσει πολλά "Γαλλικά" εκεί δεν είναι σαν τους ιθαγενείς της Πέλλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News