Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Μια «εικόνα» που δεν είχαμε συνηθίσει: Δήμαρχος, Πρόεδρος και Διευθυντής των Λουτρών μαζί στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης - Μία νέα φιλοσοφία (ΒΙΝΤΕΟ)


Μία εικόνα που δεν είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε τα προηγούμενα χρόνια, είδαμε στην τελευταία Γενική Συνέλευση των Λουτρών.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου, ο Πρόεδρος των Λουτρών Πέτρος Τζέκος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Επιχείρησης Νικήτας Παπαγιαννόπουλος, μαζί στο βήμα, ξεδίπλωσαν το όραμά τους για την Δημοτική Επιχείρηση. Δεν θυμόμαστε, πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Διευθυντής τοποθετήθηκε και ενημέρωσε το σώμα. Ίσως και να είναι και η πρώτη φορά.

Άλλωστε, αυτή ήταν εξαρχής η πρόθεση του Δημάρχου. Να επιλέξει έναν Διευθυντή που δεν θα είναι διακοσμητικός, ούτε και η τοποθέτησή του θα εξυπηρετεί απλά πολιτικούς λόγους. Άλλωστε, όπως τόνισε και χθες ο κ. Παρούτογλου, η Επιχείρηση χρειάζεται τεχνογνωσία και θα πρέπει να προχωρήσει σε τομές αν θέλουμε πραγματικά να πάει μπροστά.

Η χθεσινή τοποθέτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου, πιστώνεται στα θετικά της σημερινής Διοίκησης και μπορεί να αποτελέσει την αρχή για την αλλαγή φιλοσοφίας που ευαγγελίζεται η νέα Δημοτική Αρχή.

Δείτε το βίντεο με την τοποθέτηση του κ. Παπαγιαννόπουλου: 

 

12 σχόλια:

  1. Ότι δηλαδή τι; Θα μας κάνει κουμάντο αυτός ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που να σου κανει κουμαντο δηλαδη? Γενικη συνελευση τν Λουτρων ηταν λογικα να παρεμβρεθει σαν Διευθυντης

      Διαγραφή
  2. Τρεις σε συσκευασία του ενός.Αληθεια,πιστεύει έστω και ένας,ότι οι παρακαθημενοι δίπλα του δεν είναι απλως διακοσμητικά αντικείμενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επιτελους ενας δημαρχος που σας βαζει στη θεση σας. τελος το παρτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ
    ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εξαιρετική εικόνα,εξαιρετική έκφραση συλλογικότητας,εξαιρετικός ο νέος διευθύνων σύμβουλος,καταλυτική προσωπικότητα ο δήμαρχος. Για πρώτη φορά αποτυπώνεται ουσιαστική προοπτική . ΜΠΡΑΒΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο βιογραφικό του γράφει αυτοδυτης και φιλόσοφος...που θα χρησιμεύσουν οι γνώσεις του;;;;

      Διαγραφή
  6. Ο Πασόης τραγική φυσιογνωμία από ένα αρνητικό παρελθόν.
    Ήθελε να καταγραφεί προφανώς και ανέδειξε την ανεπάρκειά του μέσα από τοποθέτηση χωρίς προσανατολισμό??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΡΕΩΣΕ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΊΑ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΘΑΥΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΊΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ, ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝ ΤΟΝ Κ@@Ο ΤΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ! ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΣΕ 4 ΧΡΌΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΩΡΙΝΟ ΔΉΜΑΡΧΟ...

      Διαγραφή
  7. Χρήστο Μπατση!!πάψε να προσωποποιείς κάθε υστέρηση της λουτρόπολης. Η πολιτική είναι διάλογος,αντίλογος,προοπτικός σχεδιασμός. Εσύ διαρκώς κλαψουρίζεις ότι σου στερούν την αναγνώριση του μεγαλεπήβολου έργου σου...???
    Δεν σου αφαιρεί τίποτα και κανένας. Απλώς το μέλλον δομείται πάνω στις, τις παραλήψεις,τις υστερίσεις και τις σύγχρονες ανάγκες που διαρκώς προκύπτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Α καλά έχετε ξεφύγει εντελώς. Δεν βλέπετε ότι με λεφτά δικά μας τα και για εμάς χωρίς εμάς αποφασίζουν δημοπρατησεις αναψυκτηριων ταβέρνας αργότερα και των ιαματικων νερών. Στο όνομα του υψηλού κόστους λειτουργίας. Ο πασοης πως τα ξεχρέωσε χωρίς να τα πουλήσει????? Ξυπνάτε παιδάκια που τα βλέπουν όλα μέσα από ιδιοτικοποισεις. Ποιο είναι το κόστος λειτουργίας του αναψηκτηριου? Γιατί δεν το λέει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aridaia news παίρνεις καθαρά θέση υπέρ Μπάτση.αν είσαι μάγκας ανέβαζε όλες τις απόψεις...δεν βοηθάς έτσι την πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News