Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Καταγγέλλει «μπίζνες» ο Ν. Παρούτογλου: «Δεν μπορεί το Φεστιβάλ Πόζαρ να είναι προϊόν διαπραγμάτευσης» (ΒΙΝΤΕΟ)


"Η Διοίκησή μας δείχνει συνέπεια. Τα βήματά μας ήταν πάντοτε σταθερά, δεν αλλάζουν κατά το δοκούν. Από τη Λουτρόπολη λείπει το αποτύπωμα και δεν είναι δική μου αίσθηση, αλλά της κοινωνίας συνολικά".

Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου, κατά τη Γενική Συνέλευση των Λουτρών που είχε ως θέμα την έγκριση ισολογισμού προηγούμενων χρήσεων που αφορά στην θητεία του προκατόχου του Χρήστου Μπάτση. Ο κ. Παρούτογλου τόνισε ότι "αν κρίνουμε συνολικά την τετραετή Διοίκηση του Χρήστου Μπάτση στα Λουτρά και ανατρέξουμε στους ισολογισμούς 2020 έως 2023, το συνολικό αποτέλεσμα είναι μείον 20.000 ευρώ. Άρα, διοικήσατε τέσσερα χρόνια την Λουτρόπολη για να έχουμε συνολικά ζημιές 20.000 ευρώ. Μπορεί να υπήρχαν λόγοι. Όμως αν ένας επιχειρηματίας που έχει ένα μαγαζί το συνολικό ταμείο του είναι μείον 20.000 ευρώ, νομίζω ότι κανένας δεν θα τον χαρακτηρίσει επιτυχημένο".

Όπως δήλωσε ο κ. Παρούτογλου, "το καταστατικό των Λουτρών δεν προβλέπει πουθενά την είσοδο ιδιωτών σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Λουτρόπολης. Όμως η χυδαιότητα κάποιων, το να προσπαθούν να πουν έξω ότι ο Παρούτογλου θέλει να πουλήσει τα Λουτρά, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Τα Λουτρά δεν πουλιούνται και είμαι ξεκάθαρος σε αυτό. Το αν αποφασίσουμε να δημοπρατήσουμε για κάποια χρόνια το αναψυκτήριο ή το εστιατόριο, θεωρώ πως είναι κάτι που γινόταν και στο παρελθόν, άρα δεν είναι επιλήψιμο".

Ο Δήμαρχος απάντησε και στους Συλλόγους του Λουτρακίου, λέγοντας τα εξής: "Έχουμε κάνει συναντήσεις για να τους ακούσουμε, αλλά ο σεβασμός είναι μέχρι ένα όριο. Δεν γίνεται να πηγαίνεις σε Συνέλευση και να ακούς από το στόμα του Προέδρου των Ξενοδόχων ότι πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που επιλέγονται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των Λουτρών και να γίνεται η επιλογή με εκλογές μέσα στο Λουτράκι, πραξικοπηματικά δηλαδή. Καταλαβαίνετε ότι κάποια πράγματα ξεπερνάνε τα όρια".\

Επιπλέον, ο κ. Παρούτογλου σημείωσε ότι "κάποιοι μάθανε να κάνουμε μπίζνες. Και το μεγαλύτερο λάθος μου, γιατί το χρεώνομαι αποκλειστικά αυτό, είναι που μπήκα σε διαπραγμάτευση για το Φεστιβάλ Πόζαρ. Δεν είχα δικαίωμα να το κάνω και ειλικρινά απολογούμαι και στη Γενική Συνέλευση και στην κοινωνία. Δεν μπορεί το Φεστιβάλ να είναι προϊόν διαπραγμάτευσης. Πρέπει να μπουν κανόνες εξαρχής και αυτό θα γίνει την επόμενη μέρα. Δηλαδή, θα οριοθετηθούν οι χώροι που θα διατίθενται και θα μπει τιμοκατάλογος. Αυτό θα το αποφασίσει το Διοικητικό Συμβούλιο. Θα κάνει την αίτηση αυτός που θέλει να διοργανώσει κάτι, θα παίρνει την έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο και θα προπληρώνει. Η διαπραγμάτευση κάνει μόνο κακό, γιατί αλλιώς τα λέμε τα πράγματα και αλλιώς καταλήγουν. Και επειδή δεν θέλω κανένας να πιστεύει ότι υπάρχουν υπόγειες διαδρομές από πίσω, δεν έχω κανέναν ενδοιασμό να συγκρουστώ".

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την τοποθέτηση:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News