Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Αυστηρή απάντηση του Ν. Παρούτογλου στον Αντιπρόεδρο των Ξενοδόχων Λουτρακίου: «Ντροπή! Θέλω να ανακαλέσεις» (ΒΙΝΤΕΟ)


Αυστηρή και ξεκάθαρη ήταν απάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου στον Αντιπρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Λουτρακίου Φώτη Μοσχάκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της επιχείρησης κατά την ενημέρωσή του προς το σώμα δήλωσε πως ίσως στο μέλλον η Δημοτική Επιχείρηση προχωρήσει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.

Με αυτή την αφορμή, ο κ. Μοσχάκης άφησε να εννοηθεί ότι αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα μπούνε ιδιώτες στα Λουτρά, γεγονός που έκανε έξω φρενών τον Δήμαρχο, ο οποίος απάντησε πως αυτό είναι ντροπή και του ζήτησε να ανακαλέσει για να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις. Όπως ξεκαθάρισε, δεν πρόκειται να μπούνε ιδιώτες στα Λουτρά. Μάλιστα, σημείωσε με νόημα πως αν ο εκπρόσωπος του Συλλόγου είχε διαβάσει το καταστατικό της Επιχείρησης, θα γνώριζε ότι κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται από πουθενά και πως μοναδικός μέτοχος είναι ο Δήμος Αλμωπίας.



Ο κ. Παρούτογλου υπογράμμισε πως πρόθεση της επιχείρησης είναι να δημοπρατήσει το αναψυκτήριο και το εστιατόριο, κάτι που έχει συμβεί πολλές φορές από προηγούμενες διοικήσεις και δεν είναι επιλήψιμο, με στόχο την αύξηση των εσόδων της Δημοτικής Επιχείρησης.

Δείτε το βίντεο με τη στιγμή έντασης:

 

7 σχόλια:

  1. Τα Λουτρά έπρεπε να είχαν δωθεί σε ιδιώτες χθες. Ο Μοσχακης σαν ιδιώτης δραστηριοποιείται αλλά στα Λουτρά δεν θέλει ιδιώτες. Ο ορισμός του συμφεροντολογου. Όλα αυτά τα χρήματα που βγάζουν τα Λουτρά που πάνε; Δεν φαίνονται ότι επενδύθηκαν πουθενά για την βελτίωση των υποδομών. Δείτε πως είναι το δημοτικό ξενοδοχείο και μετά δείτε πως είναι του κ.Μοσχακη του ιδιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιος θα αποφασίσει για το αν πάει σε ιδιώτη η όχι ο δήμαρχος?το 51% ανήκει στο Λουτράκι θα πρέπει να αποφασίσου. Οι κάτοικοι και μόνον οι κάτοικοι!

      Διαγραφή
    2. Τα Λουτρά ανήκουν στον Δήμο. Αλλιώς να κάνετε Δήμο λουτρακιου

      Διαγραφή
    3. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ, ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΨΗΦΟΙ = ΔΙΜΗΝΑ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΟΥΤΡΌΠΟΛΗ! ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΠΩ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΡΩΤΕ ΑΠ' ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΈΡΓΑ!

      Διαγραφή
    4. 3.32 εγώ θέλω να γίνει δήμος Λουτρακίου εσύ θέλεις να γίνει?έχει να πέσει πολύ πείνα στην Αλμωπία μετά ,σας βλέπω μετανάστες Γερμανία

      Διαγραφή
  2. Πιο Λουτράκι ρε φίλε Ξυπνάτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα να καθαρίσεις κάνα δωμάτιο μπας και βγάλεις την βδομάδα και άσε το Λουτράκι εαυ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News