Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Οι εγγραφές στο Φ.Ο.Α. συνεχίζονται


Μετά τη μεγάλη προσέλευση αθλητών, ο Φιλαθλητικός Όμιλος Αριδαίας, ανακοινώνει τη συνέχεια των εγγραφών στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου καθ’ όλη τη διάρκεια των επόμενων μηνών στις ώρες και ημέρες που θα διεξάγονται οι προπονήσεις.

Τα τμήματά μας έχουν ξεκινήσει και μαζί με αυτά και μία νέα αθλητική περιπέτεια! Επιλέξτε μεταξύ Μπάσκετ, Βόλεϊ, Στίβου, Άρσης βαρών και Ρυθμικής Γυμναστικής και ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί τις αρετές του αθλητισμού, να δημιουργήσουμε φιλίες ζωής και να μάθουμε τι θα πει ευ αγωνίζεσθαι!

Με γνώμονα τα παιδιά, από το 1978 ο Φ. Ο. Α. επενδύει μεθοδικά και με σεβασμό στην ανάπτυξη και εξέλιξη του αθλητισμού στην περιοχή μας. Έμπειροι προπονητές και έφοροι στελεχώνουν τις ακαδημίες του συλλόγου μας για κάθε ηλικία.

Ο Φ.Ο.Α. αποτελεί επίσημο μέλος της Ε.Ο.Κ. (Ελληνική Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης), του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. (Σύνδεσμος Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων), της Ε.Ο.ΠΕ. (Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης), της Ε.Ο.Α.Β. (Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών) και της Ε.Γ.Ο. (Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία - υπό ένταξη), παρακολουθώντας έτσι τις εξελίξεις σε όλα τα αθλήματα.

Έλα κι εσύ να ζήσουμε μαζί ακόμη μια σπουδαία αθλητική χρόνια!
Η οικογένεια του Φ. Ο. Α μεγαλώνει και σε περιμένει!!!
#FOAfamily

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε από τους υπεύθυνους των τμημάτων για τις ώρες και τις μέρες των προπονήσεων.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
Τμήματα Μπάσκετ: 6972558706 Τάκης Σαρακινλής - 6985862861 Γιώργος Κανονίδης
Τμήματα Βόλεϊ: 6973838509 Ρίτσα Πρόικου
Τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής: 6943900082 Άννα Μπεκίρη
Τμήματα Άρσης Βαρών: 6907591527 Γιώργος Δερμεντζής
Τμήματα Στίβου: 6987904969 Νένα Νοβάκη

Βρείτε μας στο FaceBook: https://www.facebook.com/foAridaias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News