Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Αριδαία: Σάκης Χατζηδημητρίου, Δημήτρης Πασόης, Γρηγόρης Τάσιου, Βασίλης Κανονίδης στην συγκέντρωση του Χάρη Δούκα (ΦΩΤΟ)


Αρκετοί ήταν οι άνθρωποι της βετεράνοι της αυτοδιοίκησης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δημάρχου Αθηναίων και υποψηφίου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Χάρη Δούκα και βρέθηκαν στη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην Αριδαία.

Μεταξύ αυτών, ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας Σάκης Χατζηδημητρίου, ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης, ο πρώην Αντινομάρχης Πέλλας και υποψήφιος Δήμαρχος Αριδαίας Γρηγόρης Τάσιου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Βασίλης Κανονίδης, ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Παπακωνσταντίνου κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ιδιαίτερα εγκάρδια ήταν η χειραψία με τον κ. Τάσιου, ο οποίος όπως ανέφεραν συνεργάτες του υποψηφίου Προέδρου, ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που στήριξαν την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.




 

5 σχόλια:

  1. Ο φαν του Λοβέρδου τώρα είναι με το Δούκα;
    Πώς γένγεν αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Κασσελακης του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι έχει παρατήσει την Αθήνα στο έλεος της και γυρίζει ανά την Ελλάδα, δεν ξέρω πόσο τον τιμάει σαν υποψήφιο πρόεδρο ΠΑΣΟΚ και φυσικά και σαν δήμαρχο!! Σε αυτό που εκλέχτηκε πάντως προς το παρόν έργο 0, σαν πρωθυπουργός καλύτερος θα είναι; Και δεν ψηφίζω Μητσοτάκη, να προλάβω μερικούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα Κε Δούκα,οι συνεργάτες σας ή ανημερωτοι είναι ή ανεπαρκεις.Ο κύριος,που σύμφωνα με τους συνεργάτες σας,στήριξε από τους πρώτους την υποψηφιότητα σας,σε τοπικό επίπεδο πάντα πολεμούσε λυσσαλέα τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ.Την μοναδική φορά που εξελέγη Αντινομαρχης,πάλι εξελέγη με ψηφοδέλτιο κόντρα στο ΠΑΣΟΚ.Μετα λύπης μου,εγώ και η παρέα μου,μόλις τον αντικρίσαμε,αποχωρησαμε αηδιασμένοι διακριτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε όταν γράφεις για κάποιον ονομαστικά, βγάλε την κουκούλα της ανωνυμίας και βάλε το όνομά σου, έτσι κάνουν οι πραγματικοί δημοκράτες, αν βέβαια μπορείς να φέρεις αυτόν τον τίτλο. Εγώ στο ΠΑΣΟΚ είμαι από το 1975, τα φοιτητικά μου χρόνια, όταν πολλοί από σας ούτε που το γνωρίζατε ή καλύτερα το γνωρίσατε για να βολευτείτε σε θεσούλες και πολλοί το εγκαταλείψατε όταν έπαψε να είναι κυβέρνηση και βρήκατε καταφύγιο στο ΣΥΡΙΖΑ. Μόνο που εγώ παρέμεινα σε αυτό. Όσο για την Αντινομαρχία που αναφέρεσαι και ναι σε εκείνες τις εκλογές προτίμησα να είμαι με τον Γιώργο Πέτσο, το υπουργό του ΠΑΣΟΚ του Αντρέα Παπανδρέου και όχι με τον υποψήφιο του τότε Συνασπισμού Νούλη Χατζηδημητρίου που κάποιοι τον βάφτισαν υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ ξεχνώντας το 1989. Επειδή φαντάζομαι ποιος είσαι θα μπορούσα να σου γράψω και άλλα πολλά, αν μου έκανες την τιμή να γράψεις το όνομά σου, αλλά ούτε αυτό δεν έχει το θάρρος να κάνεις.
    Γρηγόρης Τάσιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News