Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024

Προσλήψεις πτυχιούχων στην Π.Ε. Πέλλας - Οι ειδικότητες, ολόκληρη η προκήρυξη


Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 7 ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή άλλων περιοδικών αναγκών.

Οι θέσεις απευθύνονται σε απόφοιτους Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΠΕ και ΤΕ), οι οποίοι θα εργαστούν στην Έδεσσα, υπογράφοντας οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας (ΑΣΕΠ ΣΟΧ).

Οι ειδικότητες



Οι ειδικότητες είναι οι εξής:
-    ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού - 2 θέσεις
-    ΠΕ Μηχανικών Περιβάλλοντος - 1 θέση
-    ΠΕ Μηχανολόγων Μηχανικών - 1 θέση
-    ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού - 2 θέσεις
-    ΤΕ Πληροφορικής (Hardware) - 1 θέση

Οι υποψήφιοι της ανωτέρω ειδικότητας πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το 67ο έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.

Υποβολή αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1 ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας/ Υποδιεύθυνση Οικονομικού-Ανθρωπίνων Πόρων/Τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων και Υποστήριξης/Διοικητήριο/Τ.Κ. 58200, Έδεσσα, υπόψιν κας Δογραμματζή Φανής ή κας Τσέλιου Μαρίας ή κας Τσόπα Μαρίας (τηλ. επικοινωνίας: 23813 51211, 51254, 51232).

Ολόκληρη η προκήρυξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News