Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024

Ακυρώνεται η μεγάλη συναυλία της Πάολα στη ΔΕΘ - Ποια τραγουδίστρια παίρνει τη θέση της


Η Κατερίνα Λιόλιου, η δυναμική ερμηνεύτρια μεγάλων επιτυχιών, θα ανέβει στη σκηνή των Music Events της 88 ης ΔΕΘ την τελευταία
ημέρα της διοργάνωσης στις 15 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση από τη ΔΕΘ, η Πάολα, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για τη συναυλία της 15 ης Σεπτεμβρίου, τελικά για λόγους ανωτέρας βίας δεν θα εμφανιστεί στα Music Events.

Έτσι μετά τη χθεσινή εμφάνιση των Gipsy Kings με το Nicola Reyes το υπόλοιπο πρόγραμμα των συναυλίων στο πλαίσιο της 88η ΔΕΘ διαμορφώνεται ως εξής:

-    Δευτέρα 9/9: Bananafishbones, DJ The Micronaut, Kiki Botonaki
-    Τρίτη 10/9: Νίκος Πορτοκάλογλου, Βίκυ Καρατζόγλου - Βύρων Τσουράπης
-    Τετάρτη 11/9: Ελευθερία Αρβανιτάκη - Ελεονώρα Ζουγανέλη
-    Πέμπτη 12/9: Γιώργος Κακοσαίος - Χριστίνα Σάλτη
-    Παρασκευή 13/9: Γιώργος Σαμπάνης - KLAVDIA
-    Σάββατο 14/9: Μαρίνα Σάττι
-    Κυριακή 15/9: Κατερίνα Λιόλιου

Όλες οι συναυλίες είναι δωρεάν μόνο με το εισιτήριο εισόδου στην έκθεση και ξεκινούν στις 21:30 στη σκηνή στο Τόξο ΧΑΝΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News