Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Οι συναυλίες της ΔΕΘ: Θα εμφανιστούν Πάολα, Μαρίνα Σάττι και Γιώργος Σαμπάνης - Όλα τα ονόματα


Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), εκτός από πολιτικά και οικονομικά μηνύματα, αποτελεί αφορμή για μια έκρηξη καλλιτεχνικών δρώμενων στην πόλη, η οποία προσπαθεί να ξαναβρεί τους ρυθμούς της μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Τα φετινά Music Events στο περιθώριο της 88ης ΔΕΘ υπόσχονται επιλογές διασκέδασης για όλα τα γούστα και τα ηλικιακά γκρουπ.

Όπως σημειώνεται στο σάιτ της ΔΕΘ, «η ΔΕΘ παραδοσιακά στηρίζει τα μουσικά δρώμενα, συμβάλλοντας σημαντικά και για πολλά χρόνια στην ανάδειξη νέων και κλασσικών ακουσμάτων. Τα τελευταία χρόνια, οι καθημερινές συναυλίες της ΔΕΘ, προσαρμοσμένες στις νέες τάσεις της εποχής αναλαμβάνουν την ψυχαγωγία των πολυάριθμων επισκεπτών που συρρέουν για να απολαύσουν κορυφαία ονόματα και σχήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και όχι μόνο, ικανοποιώντας τις προτιμήσεις όλων των ηλικιών».

Τη φετινή ΔΕΘ θα εγκαινιάσουν μουσικά την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου οι Gipsy Kings και ο Nicolas Reyes.

Τη σκυτάλη θα πάρει τη Δευτέρα το γνωστό γερμανικό συγκρότημα Bananafishbones -μην ξεχνάμε ότι η φετινή τιμώμενη χώρα είναι η Γερμανία- ενώ την Τρίτη ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα μας ταξιδέψει σε μια μοναδική μουσική παράσταση. Μαζί του στη σκηνή θα βρεθούν η Βίκυ Καρατζόγλου και ο Βύρων Τσουράπης.

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου θέση επί σκηνής θα πάρουν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, οι οποίες τα τελευταία δύο χρόνια έχουν γίνει αχώριστες και οι συναυλίες τους είναι σχεδόν πάντα sold-out.

Το τελευταίο τετραήμερι της έκθεσης θα ακούσουμε: Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου τον Γιώργο Κακοσαίο και την Χριστίνα Σάλτη. Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου τον Γιώργο Σαμπάνη με την Klavdia. Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου τη μοναδική Μαρίνα Σάττι και την Κυριακή την Πάολα.

Για το πλήρες πρόγραμμα των μουσικών εκδηλώσεων στην Υπαίθρια σκηνή | Τόξο ΧΑΝΘ δείτε στο επίσημο σάιτ της 88ης ΔΕΘ: https://thessalonikifair.gr/el/music-events-live

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News