Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

Εγγραφές νέων μελών στη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Πέλλας


Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Πέλλας (Φ.Ο.Δ.Π.) καλεί όσους αγαπούν τη μουσική και τον εθελοντισμό, να ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό και τις δράσεις της!

Γνωρίζεις ή θέλεις να μάθεις να παίζεις ένα μουσικό όργανο;

Κάνε τώρα την εγγραφή σου και θα έχεις Δωρεάν:

▪︎Εκμάθηση θεωρίας μουσικής & σολφέζ.

▪︎Εκμάθηση μουσικών οργάνων.

▪︎Συμμετοχή σε μουσικά σύνολα, εκδηλώσεις, Φεστιβάλ και δράσεις της φιλαρμονικής.

Στη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Πέλλας λειτουργούν 3 τμήματα εκμάθησης: - Παιδικό - Εφηβικό-Νεανικό - Ενηλίκων

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε καθημερινά στο τηλέφωνο της Αρχιμουσικού Ξανθοπούλου Ολυμπίας 6938873355, καθώς επίσης και στην αίθουσα διδασκαλίας της Φιλαρμονικής που βρίσκεται στο ισόγειο του πνευματικού κέντρου κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News