Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024

Συναγερμός στο Γαρέφι Αλμωπίας: Αγνοείται ηλικιωμένος κτηνοτρόφος εδώ και δύο μέρες - Έρευνες από αστυνομία και πυροσβεστική


Συναγερμός στην τοπική κοινότητα Γαρεφείου Αλμωπίας, αφού σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες δύο μέρες αγνοείται ηλικιωμένος κτηνοτρόφος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από το πρωί της Δευτέρας σε ορεινές περιοχές του Γαρεφείου βρίσκονται άντρες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας και πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου.

Ευχόμαστε να είναι καλά στην υγεία του και η περιπέτεια του να λήξει σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News