Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2024

Επανεμφάνιση Δ. Πασόη με κριτική σε Χρ. Μπάτση και Ν. Παρούτογλου


Επανεμφάνιση του Δημήτρη Πασόη μετά από καιρό, είχαμε κατά τη Γενική Συνέλευση των Λουτρών.

Ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας (2011-2014) με την ιδιότητα και του πρώην μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου των Λουτρών κατά την περίοδο 2021-2023, άσκησε κριτική για την περίοδο διοίκησης του Χρήστου Μπάτση, κάνοντας λόγο για "εξουσία του ενός ανδρός".

Ωστόσο, από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε η σημερινή Διοίκηση, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά "τα πρώτα δείγματα δεν είναι ενθαρρυντικά".

Θυμίζουμε, ότι η πολιτική σχέση του κ. Πασόη με τον νυν Δήμαρχο κρατάει χρόνια. Κατά την περίοδο που ήταν Δήμαρχος ο κ. Πασόης, ο κ. Παρούτογλου ήταν συνεργάτης του Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ, ενώ τον στήριξε μέχρι τέλους. Στις τελευταίες εκλογές ο κ. Πασόης πανηγύρισε τη νίκη του κ. Παρούτογλου. Μάλιστα, πριν την ανάληψη καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής υπήρχαν πληροφορίες ακόμα και για αξιοποίηση του πρώην Δημάρχου σε κομβικό ρόλο, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να επιβεβαιωθεί στην πράξη.

Μετά την τοποθέτηση του κ. Πασόη στην Γενική Συνέλευση, ο Νίκος Παρούτογλου έκανε λόγο για ανθρώπους από το παρελθόν που ταυτίστηκαν με τα Λουτρά χωρίς να αφήσουν κάποιο έργο, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει αν με αυτή την αναφορά "φωτογραφίζει" τον πρώην Δήμαρχο, που στο παρελθόν, κατά την δημαρχιακή θητεία του Σάκη Χατζηδημητρίου, διετέλεσε και Πρόεδρος των Λουτρών.

Το AridaiaNews.gr προσπάθησε να αποσπάσει κάποια δήλωση από το πηγές που βρίσκονται στο περιβάλλον της σημερινής Δημοτικής Αρχής, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση. Πάντως, σημειώνουν με... νόημα πως ο κ. Πασόης ως "πρώην" δικαιούται να εκφράζει την άποψή του και να ασκεί κριτική, χωρίς ωστόσο να ξεχνά να κάνει την αυτοκριτική του.

 

7 σχόλια:

  1. ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ. ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΟΣΟ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ (ΕΠΙ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ) ΟΣΟ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεχρέωσε,τι παραπάνω να κάνει.Απλά μεχρι να γίνει αυτό περάσε η 4ετια και ναι μεν όντως εργο δν αφησε,αλλα ξεχρεωσαν που ειναι απολυτος σημαντικό

      Διαγραφή
    2. Μακάρι να ξαναεβγαινε ο Πάσοης! Τίμιος άνθρωπος, έλεγε πρώτα θα ξεχρεωσουμε και μετά θα κάνουμε έργα! Δυστυχώς μέχρι να ξεχρεωσει όλων των προηγούμενων πέρασε η τετραετία!

      Διαγραφή
  2. Ο Πασοης ξεχρεωσε αυτά που δημιούργησαν οι προηγούμενοι! Και ένα έργο που έκανε το οποίο φαίνεται σημαντικό μπροστά στα ανύπαρκτα των άλλων είναι ο κόμβος στη Δυτική είσοδο. Όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι κάνουν και από κάτι αν δεν έκανε κανενας τίποτα όπως λέτε ούτε άσφαλτο στους δρόμους δεν θα είχαμε απλά γίνονται λίγο αργά και δεν φαίνονται σε όλους μην είμαστε μόνο κλάψα και κατηγορίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι είναι γυδονοσκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News