Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Επιστροφή στις πεζοπορίες για τον Ορειβατικό Σύλλογο Αριδαίας


Μετά από ένα ιδιαίτερα θερμό καλοκαίρι που οδήγησε σε μεγαλύτερο ορειβατικό διάλειμμα από το συνηθισμένο είμαστε έτοιμοι να επανέλθουμε στις εβδομαδιαίες εξορμήσεις!

Μείνετε συντονισμένοι για τις ανακοινώσεις, αρχής γενομένης από την εξόρμηση της προσεχούς Κυριακής που θα ανακοινωθεί εντός επόμενων ημερών ανάλογα με τις συνθήκες καιρού που θα επικρατούν την Κυριακή.

Καλές αναβάσεις και ραντεβού σύντομα στο βουνό!

Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας

1 σχόλιο:

  1. Θα επιθυμούσα να συμμετέχω στις πεζοπορίες, ειδικά στο τοπικό περιβάλλον, των αυθιμερών δραστηριοτήτων. Παράκληση όπως οι ανακοινώσεις δημοσιοποιούνται τρείς ημέρες ενωρίτερα ώστε να δυνηθώ να πρπγραμματίσω την εξόρμηση. Σάββας Λαζόπουλος. Αριδαία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News