Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Σύλλογος Ζωόφιλων Γιαννιτσών: «Δεν μας έχει επιτραπεί η είσοδος στο κυνοκομείο από την καινούργια Δημοτική Αρχή»


Με αφορμή το βίντεο που έχει προβληθεί στο Mega, να σας ενημερώσουμε για το Δημοτικό κυνοκομείο των Γιαννιτσών:


Το εν λόγω κυνοκομείο δημιουργήθηκε επί δημαρχίας Παπανικολάου, προ 20ετιας τουλάχιστον, χωρίς όμως να έχει λάβει ποτέ τις κατάλληλες άδειες για την λειτουργία του έως και σήμερα και με υποτυπώδης υποδομές.

Εμείς, σχεδόν από την αρχή λειτουργίας του, ως εθελοντές, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε σε καλό επίπεδο την υγεία και την ευζωία των ζώων μέσα σε αυτό και με δωρεές και πολύ προσωπική εργασία να φτιάξουμε υποδομές για την καλύτερη διαβίωση των ζώων.

Σε όλο αυτό το εγχείρημα ο Δήμος ήταν ουσιαστικά απών, έως προ 9ετιας περίπου, όπου μετά από μεγάλες πιέσεις μας, ορίστηκαν δημοτικοί υπάλληλοι και μαζί με την δική μας βοήθεια φρόντιζαν τα ζώα στο καταφύγιο.

Η παραπάνω κατάσταση τελείωσε με την εκπνοή της θητείας του πρώην δημάρχου στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς.

Μετά από όλα τα παραπάνω σας ενημερώνουμε ότι από την αρχή του έτους μέχρι και σήμερα, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ η είσοδος στο κυνοκομείο από την καινούργια δημοτική αρχή, ούτε έχουν οριστεί ώρες επίσκεψης πολιτών, οπότε δεν μπορούμε να διαπιστώσουμε την κατάσταση που επικρατεί.

Οι διαπιστώσεις μας από την τελευταία φορά που καταφέραμε να επισκεφτούμε το κυνοκομείο (στις 15/11/2023) και ενημερώσαμε με email τον Δήμο επισυνάπτονται σε αυτήν την ανάρτηση.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News