Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024

Οι φθινοπωρινές δημοσκοπήσεις για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ


Όσοι έχουν γνώση των «μυστικών δημοσκοπήσεων» που δεν σταμάτησαν ούτε το καλοκαίρι για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, προβλέπουν μια ίδια εικόνα και για τις «φανερές» που ήδη προετοιμάζονται.

Δηλαδή 4 υποψήφιοι πέριξ του 20%, ο Ανδρουλάκης, ο Δούκας, η Διαμαντοπούλου και ο Γερουλάνος. Που σημαίνει ότι και οι τέσσερις έχουν πιθανότητες να βρίσκονται στον δεύτερο γύρο.

Ο μεγάλος άγνωστος παραμένει το εκλογικό σώμα, αφού είναι πολύ δύσκολο να εκτιμηθεί ποιοι και πόσοι τελικά θα ψηφίσουν.



Όλα αυτά είναι ισχυρές ενδείξεις ότι πάμε για ένα ενδιαφέρον πολιτικό θρίλερ με αρκετές μέχρι στιγμής άγνωστες «σκηνές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News