Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024

Μεγάλη συγκέντρωση του Μιχάλη Κατρίνη στην Πάτρα: «Οι πολίτες δίνουν τις δικές τους απαντήσεις»


Σε μια ανοιχτή, μεγάλη και ενθουσιώδη συγκέντρωση πολιτών στην Πάτρα, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης τόνισε ότι οι πολίτες συνεχίζουν να δίνουν τις δικές τους απαντήσεις για να μπει τέλος στο σημερινό πολιτικό σκηνικό της παρακμής.

«Στις 6 Οκτωβρίου, υπάρχουν οι επιλογές της στασιμότητας και της παρακμής.

Υπάρχει όμως και η επιλογή της Ρήξης και της Ελπίδας. Αυτή είναι η δική μου πρόταση.

Σας ζητώ να την κάνετε δική σας. Να γίνει το δικό σας μήνυμα στις 6 Οκτωβρίου.



Ένα μήνυμα ανατροπής των σχεδίων όλων όσων επιχειρούν να χειραγωγήσουν τη διαδικασία εκλογής Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, να ελέγξουν το ΠΑΣΟΚ, να απαξιώσουν τη δική μου πρόταση και προσπάθεια.

Μόνο εσείς μπορείτε να τους χαλάσετε τα σχέδια.

Μόνο εσείς μπορείτε να ανοίξετε το δρόμο για μια Δημοκρατική
Παράταξη, μεγάλη και νικηφόρα.

Για να είμαστε και πάλι περήφανοι που είμαστε ΠΑΣΟΚ.
Για να δώσουμε ελπίδα και προοπτική σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες» τόνισε ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.


Ο κ. Κατρίνης επισήμανε ότι ως υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  ξεκαθάρισε από  την πρώτη στιγμή ότι δεν σκοπεύει να συμβιβαστεί με μια λογική που έχει οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στο περιθώριο και στα ποσοστά ενός μικρομεσαίου κόμματος.

Ο Μιχάλης Κατρίνης ανέφερε ότι στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου για την ανάδειξη νέου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ συγκρούονται συγκεκριμένες αντιλήψεις:

-Είναι η αντίληψη που λέει  ότι όλα πάνε καλά, ότι δεν χρειάζεται να αλλάξει τίποτα, ότι το ΠΑΣΟΚ είναι καλά με αυτά τα ποσοστά του 12 του 14% αφού ανεβαίνει αργά.

-Είναι η αντίληψη που στηρίζεται σε κρυφές ατζέντες. Αυτές που θέλουν το ΠΑΣΟΚ να γίνεται ο μικρός και βολικός κυβερνητικός εταίρος, να προσφέρεται ως δεκανίκι για να παραμείνουν στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης.

-Είναι η αντίληψη της σιωπής και του τίποτα , σύμφωνα με την οποία το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να λέει τίποτα από όσα μπορεί να ενοχλήσουν τους οικονομικά και όχι μόνο ισχυρούς. Είναι η αντίληψη που στα εθνικά μας θέματα και στην εξωτερική πολιτική ταυτίζει τη σωστή πλευρά της ιστορίας με την πλευρά της υποτέλειας.

Όπως είπε ο κ. Κατρίνης, «αν επικρατήσουν αυτές οι αντιλήψεις , τότε σε τι διαφέρει το ΠΑΣΟΚ από ένα συντηρητικό κόμμα;

Αν το ΠΑΣΟΚ σιωπά και δεν αντιδρά μπροστά στην οικονομία των καρτέλ που λεηλατεί τη χώρα και το εισόδημα των πολιτών, πως μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών;’’
Παράλληλα , ο Μιχάλης Κατρίνης αναφέρθηκε και στα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη δική του υποψηφιότητα, τονίζοντας:

Θέλω να είμαι η επιλογή της Ρήξης και της Ελπίδας. Θέλω να είμαι η επιλογή των δημοκρατικών πολιτών και όχι των εξωθεσμικών κέντρων και της διαπλοκής.
Θέλω και το λέω από την πρώτη στιγμή, το ΠΑΣΟΚ να πάρει πρωτοβουλίες για τη δημιουργία μιας Μεγάλης Παράταξης, για ένα άνοιγμα στην κοινωνία.
Για να ξαναγίνουμε Κίνημα.

Γιατί το μόνο που φοβούνται ο κ. Μητσοτάκης, η Νέα Δημοκρατία και τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα είναι αυτό.
Είναι η δημιουργία μιας Μεγάλης Παράταξης, ενός πραγματικά μεγάλου κόμματος, ενός κόμματος εξουσίας που θα κυβερνήσει αυτοδύναμα.
Είναι το μόνο που τους φοβίζει. Άλλωστε, είναι καλά βολεμένοι με αυτό το πολιτικό σύστημα της παρακμής που οι ίδιοι δημιούργησαν και συντηρούν. Με τη Νέα Δημοκρατία αριθμητικά κυρίαρχη, χωρίς να έχει απέναντι της αντιπολίτευση. Χωρίς να υπάρχει μια εναλλακτική πρόταση εξουσίας.
Γιατί κόμματα του 13 ή του 15% δε συνιστούν εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. Δεν είναι κόμματα εξουσίας.

Είναι, όμως, αυτό που βολεύει τον κ. Μητσοτάκη και το κατεστημένο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News