Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024

Πρεμιέρα για τον Γιώργο Παπαδάκη - Στο πλευρό του Γιώργος Γρηγοριάδης και Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, από την Πέλλα και οι δύο


Ο Γιώργος Παπαδάκης, η πιο διαχρονική καλημέρα της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει για 34η συνεχόμενη χρονιά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 05:45, και καθημερινά, το «Καλημέρα Ελλάδα» έρχεται για να αναδείξει, αλλά και να αναλύσει όλα τα θέματα της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής επικαιρότητας.

Η μακροβιότερη και πιο επιτυχημένη εκπομπή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, για άλλη μια χρονιά θα καταγράφει τον παλμό της ειδησεογραφίας και ο Γιώργος Παπαδάκης, με την πολυετή εμπειρία και το δημοσιογραφικό του κύρος, με χιούμορ και αμεσότητα, θα μπαίνει στην καθημερινή μάχη της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης.

Με ρεπορτάζ και ειδήσεις από όλες τις γωνιές της χώρας, το «Καλημέρα Ελλάδα» θα φέρνει στο προσκήνιο όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες για να είναι ενημερωμένοι.

Μαζί του ο Γιώργος Γρηγοριάδης από την Αριδαία και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου από την Σκύδρα.

Στην ενότητα για την Οικονομία η Ηρώ Ράντου, ενώ όλες τις ειδήσεις από τη Β. Ελλάδα θα μας μεταφέρει ο Αλκίνοος Βλαχόπουλος.

 

1 σχόλιο:

  1. Εάν δεν κάνω λάθος η μητέρα της Χατζηγεωργίου είναι από την Πολυκάρπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News