Σερβίρονται με σάλτσα κάρυ
Υλικά
- 700 γρ. ρεβίθια
- 240 γρ. σπανάκι (φρέσκο ή κατεψυγμένο)
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 κίτρινο κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κομμάτι φρέσκο τζίντζερ
- 1 1/2 κ. σ. σκόνη κάρυ
- 450 γρ. ντομάτες σε κονσέρβα
Εκτέλεση
- Κόψτε το κρεμμύδι σε κύβους, ψιλοκόψτε το σκόρδο και τρίψτε το τζίντζερ.
- Σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το τζίντζερ σε ένα μεγάλο τηγάνι με το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια, για 3-5 λεπτά.
- Προσθέστε τη σκόνη κάρυ και συνεχίστε το σοτάρισμα με το μείγμα των κρεμμυδιών για ένα λεπτό ακόμα. Προσθέστε περίπου 1/4 φλιτζανιού νερό στο τηγάνι μαζί με το φρέσκο σπανάκι και συνεχίστε το σοτάρισμα μέχρι να μαραθεί το σπανάκι.
- Βράστε, σουρώστε και ξεπλύνετε τα ρεβίθια.
- Προσθέστε τα στο τηγάνι μαζί με τη σάλτσα ντομάτας.
- Ανακατέψτε καλά και αφήστε να ζεσταθούν όλα μαζί για 5 λεπτά.
- Σερβίρετε πάνω από ρύζι ή με ψωμί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia News