Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Δήμος Κυριλίδης: Ερώτηση για την συνδεδεμένη επιδότηση αραβοσίτου σε περιοχές της Αλμωπίας


Μετά την ενημέρωση που είχε η παράταξή μας σχετικά με την εντολή που δόθηκε να κοπούν οι συνδεδεμένες από συγκεκριμένες περιοχές της Αλμωπίας με αφορμή μόλυνση των υδάτων.

Οι ζώνες που δικαιούνται συγκεκριμένα στο Νεοχώρι η κάτω του Νεοχωρίου και η πάνω ποτίζονται με τα ίδια ακριβώς νερά τα οποία προέρχονται από πηγές 1000-1500 μ. (υψόμετρο).

Έτσι λοιπόν με αφορμή την μόλυνση των υδάτων κόπηκε η συνδεδεμένη επιδότηση για αραβόσιτο σε περιοχές της Αλμωπίας.

Υπάρχει κάποια χημική ανάλυση νερού που να αποδεικνύει την μόλυνση του;

Γνωρίζει η αρμόδια υπηρεσία ότι ακριβώς από ότι ίδιο νερό πίνουν οι κάτοικοι του χωριού;

Αν όντως υπάρχει μόλυνση έχει διορθωθεί το πρόβλημα;

Ζητάμε οποιοδήποτε στοιχείο που αποδεικνύει την μόλυνση των υδάτων.

1 σχόλιο:

  1. Σταύρο αν μπορέσεις με κάποιο άρθρο να μας πουν επιτέλους ποια χωριά δικαιούνται συνδεμένη καλαμποκιού και ποια όχι,επί της ουσίας ποια κόπηκαν λόγο μόλυνσης και ποια όχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News