Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Στην αποφοίτηση του Προγράμματος Νέων Γεωργών του ΕΛΓΟ Δήμητρα ο Λάκης Βασιλειάδης


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης παρευρέθηκε σήμερα στην τελετή αποφοίτησης του Προγράμματος Νέων Γεωργών του ΕΛΓΟ Δήμητρα, όπου είχε την τιμή να απονείμει τις Βεβαιώσεις Περάτωσης σε 25 καταρτιζόμενες και καταρτιζόμενους νέους που το παρακολούθησαν. Η συγκεκριμένη κατεύθυνση αφορούσε τη Φυτική Παραγωγή – Δενδρώδεις Καλλιέργειες.

Στην εκδήλωση ο Βουλευτής είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους καταρτιζόμενους καθώς και με τα στελέχη και το διδακτικό προσωπικό για τα μαθήματα που παρέχονται μέσα από τα προγράμματα. Η σημασία της κατάρτισης αυτής είναι μεγάλη για τους νέους ανθρώπους που επιχειρούν στον δύσκολο και απαιτητικό τομέα της γεωργίας. Αυτά τα προγράμματα φέρνουν την καινοτομία μέσα από την ενσωμάτωση της τεχνολογίας στις πρακτικές γεωργίας, δημιουργούν νέες δεξιότητες και παράγουν νέο αξιόλογο και έμπειρο δυναμικό στην αγροτική παραγωγή. Με άρτια εκπαιδευμένα στελέχη και ιδιαιτέρως εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό, ο ΕΛΓΟ Δήμητρα συνεισφέρει ουσιαστικά και δομημένα στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα.

Ο Λάκης Βασιλειάδης δήλωσε σχετικά:

«Επενδύουμε στη νέα γενιά που μαθαίνει γρήγορα, προσαρμόζεται άμεσα και μπορεί να κάνει πλέον την διαφορά στην παραγωγή και την παραγωγική διαδικασία. Τα προγράμματα κατάρτισης ενισχύουν τους νέους μας με γνώσεις και εμπειρίες που μπορούν άμεσα να εφαρμοστούν. Μέσα από αυτή τη διαδικασία της εκπαίδευσης των νέων και της εφαρμογής της κατάρτισης στο πεδίο, μπορούμε να στοχεύσουμε στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας. Τα στελέχη και το διδακτικό προσωπικό με την υψηλή επιστημονική τους γνώση και την εξειδίκευση τους πάνω στις διάφορες κατευθύνσεις που προσφέρουν τα προγράμματα, παρέχουν υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία στους συμμετέχοντες. Οι νέοι αυτοί άνθρωποι που σήμερα ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους και οι επόμενοι που θα ακολουθήσουν, είναι η ελπίδα για μια νέα αντίληψη στον τρόπο της παραγωγής και της καλλιέργειας, που θα διατηρήσει ζωντανό τον πρωτογενή τομέα της περιοχής μας. Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους αποφοίτους, στα στελέχη και το διδακτικό προσωπικό καθώς και στον υπεύθυνο κ. Μιχάλη Σιδηρόπουλο για όλη την προσπάθεια και το σπουδαίο έργο που γίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News