Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Μηλιάς: Τι θα γινόταν αν ένα παιδί ερχόταν σε επαφή με τις φόλες;


Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το μπαράζ δολοφονιών, πάνω από 20 ζώων, στην Μηλιά Αλμωπίας, την περασμένη Πέμπτη.

Πάνω από 15 σκυλιά νεκρά, γάτες, αλλά και κότες, θύματα ενός ή πολλών παρανοϊκών δολοφόνων.

Το ποιος σχεδίασε και εν τέλη υλοποίησε τις μαζικές δολοφονίες αθώων ψυχών οφείλουν να το βρουν οι αρμόδιες αρχές. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για να εντοπιστούν οι δολοφόνοι, ή ο δολοφόνος.

Κάποιος, ή κάποια ανθρωπόμορφα τέρατα, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, πέταξαν δεκάδες φόλες σε δημόσιους χώρους, αλλά και σε πάρα πολλές αυλές σπιτιών. Σε αυλές που εκτός από σκυλιά βρίσκονταν και μικρά παιδιά. Αυτός που πέταξε τις ισχυρές φόλες μέσα σε αυλές, σκέφτηκε άραγε τι θα γινόταν αν ένα μικρό παιδί ερχόταν σε επαφή με την ισχυρή δόση δηλητηρίου;

Προφανώς και δεν τον ένοιαζε, γιατί ο μόνος σκοπός του ήταν να σπείρει τον θάνατο, όπως και έγινε.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τα σκυλιά που ερχόντουσαν σε επαφή με την φόλα, ήταν τόσο ισχυρό το δηλητήριο της, που αμέσως άρχιζαν να βγάζουν αφρούς από το στόμα. Σε κάποιες περιπτώσεις κότες, αλλά και γάτες ερχόντουσαν σε επαφή με τους αφρούς και παράλληλα με το δηλητήριο και έβρισκαν και αυτές τραγικό θάνατο μέσα σε λίγα λεπτά.

Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα, για μια μαζική δολοφονία και οι αρμόδιες αρχες οφείλουν, όπως και το κάνουν ήδη, να δείξουν την ανάλογη βαρύτητα και να βρεθεί ο ένοχος, ή οι ένοχοι.

Στο θέμα έχει εμπλακεί και η πανελλήνια φιλοζωικη ομοσπονδία.

Πρέπει να τονίσουμε πως ενόψει του σημερινού πανηγυριού της Μηλιάς, εξετάζεται το ενδεχόμενο άγνωστα άτομα προς το χωριό, να προέβησαν στην αποτρόπαια αυτή πράξη, με σκοπό την θανάτωση των ζώων, για να μπορούν να εισέλθουν ελεύθερα σε σπίτια και να κλέψουν, όταν οι ένοικοι τους θα λειπουν στο πανηγύρι.

Η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη με τους πολίτες να ζητούν να βρεθεί ο ένοχος ή οι ένοχοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News