Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Νίκος Πλακιάς - Τέμπη: «Η ανακαίνιση στο γραφείο της Κεφαλογιάννη κόστισε όσο η τηλεδιοίκηση στα τρένα»


Το θέμα με τα χιλιάδες ευρώ που διέθεσε από δημόσιο χρήμα η Όλγα Κεφαλογιάννη για περσικά χαλιά στο υπουργικό της γραφείο και διάφορες άλλες ανακαινίσεις έχει προκαλέσει οργή στην κοινή γνώμη και δηκτικά σχόλια.

Ο Νίκος Πλακιάς, όμως, ο πατέρας που έχασε στα Τέμπη τα δίδυμα κορίτσια του και την ανιψιά του και συνεχίζει τον αγώνα του για να χυθεί άπλετο φως στις συνθήκες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος ανέδειξε με ανάρτησή του μια συγκλονιστική παράμετρο.

Όπως επεσήμανε «86.000€ η ανακαίνιση ενός υπουργικού γραφείου !!!! 86.000€ για μια τυπική τηλεδιοίκηση στα τρένα για να μην βρισκόμασταν τώρα εδώ !!! Τα συμπεράσματα δικά σας».

Ο Νίκος Πλακιάς στην ανάρτησή του αφού αναφέρει ότι δεν του αρέσει να σχολιάζει θέματα ή πολιτικά πρόσωπα που δεν έχουν σχέση με τον έγκλημα των Τεμπών σημειώνει εύστοχα: «Εδώ όμως μου μπαίνουν στο μυαλό χίλιες σκέψεις για τον τόσο άδικο θάνατο 57 συνανθρώπων σας».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News