Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024

Δ. Σταμενίτης: «Τα ελληνικά προϊόντα μπορούν να κυριαρχήσουν στις διεθνείς αγορές» (ΒΙΝΤΕΟ)


Ολοκληρώθηκε σήμερα στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής η συζήτηση επι του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων «Διαδικασίες ελέγχου, διοικητικά μέτρα και κυρώσεις στον τομέα των γεωργικών προϊόντων και τροφίμων με Προστατευόμενες Ονομασίες Προέλευσης, Προστατευόμενες Γεωγραφικές Ενδείξεις και Εγγυημένων Παραδοσιακών Ιδιότυπων Προϊόντων».

Τα ελληνικά προϊόντα πιστεύουμε ότι μπορούν να κυριαρχήσουν στις διεθνείς αγορές, με όλα τα οφέλη που κάτι τέτοιο συνεπάγεται για την οικονομία και για τους ίδιους τους παραγωγούς. Όπως επίσης, συνολικά για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα στη χώρα μας, αλλά και για τον χαρακτήρα που οραματιζόμαστε ότι αυτός πρέπει να έχει.

Και ως προς αυτή την κατεύθυνση είναι και οι πολιτικές που εφαρμόζουμε. Πάταξη ελληνοποιήσεων, έλεγχος, αξιοποίηση της τεχνολογίας και εξωστρέφεια είναι βασικά σημεία της στρατηγικής μας που επιχειρεί να προστατέψει τα ελληνικά προϊόντα και τα προϊόντα ΠΟΠ-ΠΓΕ-ΠΙΠ.

 

2 σχόλια:

  1. Αφού κυνηγατε αγρότες και κτηνοτρόφους, πως θα κυριαρχήσουν? Οι μόνοι που θα κυριαρχήσουν είναι τα εργοστάσια με τις κομποστες στις πλάτες των αγροτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι όπως το πάτε,βλέπω να ανοίγει ξανά το κανναβουργείο.Όλο οράματα είστε εδώ και πολλά χρόνια,απλώς τώρα παράγινε το κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News