Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024

Για χάρη του Λευτέρη Παπαδόπουλου η Χάρις Αλεξίου τραγούδησε ξανά - «Στον αρχηγό μπροστά δεν μπορείς να πεις όχι»


Η συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε» προς τιμήν του σπουδαίου Λευτέρη Παπαδόπουλου, που έγινε την Τετάρτη (4/9) στο Καλλιμάρμαρο, έκρυβε μια μεγάλη έκπληξη καθώς η Χάρις Αλεξίου ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε live. Θυμίζουμε ότι το 2020 η ερμηνεύτρια είχε ανακοινώσει πως αποσύρεται από το τραγούδι και τις live εμφανίσεις.

Οι πόρτες του Καλλιμάρμαρου άνοιξαν στις 7 το απόγευμα και η συναυλία ξεκίνησε στις 9 το βράδυ με εμβληματικές μελωδίες να ερμηνεύονται μοναδικά από 16 αγαπημένους καλλιτέχνες, οι οποίοι συμμετείχαν αφιλοκερδώς στη συναυλία. Στη συναυλία όπου παρακολούθησαν 35.000 θεατές ήταν και ο μεγάλος στιχουργός Λευτέρης Παπαδόπουλος, έχοντας στο πλευρό του την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη.

«Έχω κλείσει τις κουρτίνες μου εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα, όμως, θα ανοίξω αυτή την κουρτίνα για να μπει το φως σου μέσα και ό,τι μπορεί να κάνει αυτή η φωνή, θα το κάνει. Γιατί πάντα σε φωνάζαν αρχηγό και στον αρχηγό μπροστά δεν μπορείς να πεις “όχι”», είπε η Χάρις Αλεξίου λίγο πριν τραγουδήσει, με το κοινό να την καταχειροκροτά.

 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News