Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Τραγωδία: Άνδρας κρεμάστηκε από την εξωτερική πλευρά του μπαλκονιού του


Σοκ επικρατεί στη Θεσσαλονίκη με την αυτοκτονία άνδρα στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του στην περιοχή της Νεάπολης.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, το σοκαριστικό συμβάν σημειώθηκε στην οδό Νικηταρά το μεσημέρι της Τρίτης. Συγκεκριμένα, ένας άνδρας κρεμάστηκε από την εξωτερική πλευρά του μπαλκονιού του.

Οι γείτονες, σε κατάσταση σοκ αντικρύζοντας αυτό το θέαμα, ενημέρωσαν την Ελληνική Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Επί τόπου βρέθηκε και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το οποίο απομάκρυνε τον άνδρα και τον παρέδωσε στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Γιατρός και διασώστες προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News