Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Στους Αγιασμούς των σχολείων ο Δήμαρχος Αλμωπίας Ν. Παρούτογλου - Δέχτηκε τις ευχαριστίες από τον Διευθυντή του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αριδαίας


Στην τελετή αγιασμού της νέας σχολικής χρονιάς παρευρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου.

Συγκεκριμένα, έδωσε το παρόν στο ΓΕΛ Αριδαίας, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας και στο Γυμνάσιο και Λύκειο Εξαπλάτανου, όπου είχε την ευκαιρία να ευχηθεί για την νέα σχολική χρονιά, στα παιδιά, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς στέλνοντας ουσιαστικά μηνύματα.


Παράλληλα, ο Δήμαρχος δέχτηκε τις θερμές ευχαριστίες από τον Διευθυντή του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αριδαίας, κατά τη διάρκεια του Αγιασμού, για τη συνεχή στήριξη και βοήθεια που παρέχει όλο αυτό το διάστημα στο σχολείο. Όπως τόνισε ο Διευθυντής, η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, έχει να κάνει σε μεγάλο βαθμό με την άψογη συνεργασία με τον κ. Παρούτογλου.

Στο μήνυμά του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος ανέφερε τα εξής:

Αγαπητοί μαθητές
Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά με όνειρα,φιλοδοξίες και προοπτικές.
Ανοίγει ένα παράθυρο,σε έναν κόσμο γεμάτο με νέες προκλήσεις.
Έρχεται να αναδείξει ευκαιρίες για γνώση , νέες φιλίες,καινούργιες εμπειρίες.
Σε αυτό το νέο ξεκίνημα είναι σημαντικό,οι μαθητές να νιώθουν αισιόδοξοι, γεμάτοι ελπίδα και ενθουσιασμό.
Οι εκπαιδευτικοί,οι γονείς και οι κηδεμόνες,να οπλιστούν με πίστη,υπομονή και ψυχική δύναμη,για την συμπαράσταση των παιδιών.
Με μεθοδικότητα,υπευθυνότητα και συνεργασία,θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικότερα τις όποιες δυσκολίες.
Αποτελεί για εμας υποχρέωση να είμαστε δίπλα τους,διασφαλίζοντας τις καλύτερες συνθήκες.
Εύχομαι δημιουργική σχολική χρονιά με πρόοδο,δύναμη και υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News