Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Survivor: Κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα με... άρωμα Αλμωπίας


Σε ρυθμούς ριάλιτι κινείται αυτή τη σεζόν ο ΣΚΑΪ και αιχμή του δόρατός του για το πρώτο μισό θα είναι ο νέος κύκλος του «Survivor», με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και άρωμα Αλμωπίας.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη (11/9) ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου, 18 survivors με μόνες αποσκευές τα ρούχα που φορούν και μοναδικό εξοπλισμό τις αντοχές τους, έρχονται αποφασισμένοι να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους και τη φύση, κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες. Μέσα σε αυτούς και νεαρή Tik Toker, με άμεση σχέση με την Αλμωπία.

Tο «Survivor», τη φετινή σεζόν, επιστρέφει στις ρίζες του για να ζωντανέψει στις οθόνες μας τον απόλυτο ορισμό της επιβίωσης. Έτσι, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και καθημερινά στις 22:15, ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται στον Άγιο Δομίνικο τους παίκτες σε έναν στίβο μάχης που θα θυμούνται για πάντα. Άλλωστε, κάθε δεξιότητα μετράει και η στρατηγική έχει τον πρώτο λόγο. Κάθε κίνηση, κάθε λέξη, κάθε λεπτό μπορεί να ανατρέψει πολλά.

Η συμβίωση θα είναι η πρώτη μεγάλη πρόκληση. Επίσης, η συνεργασία είναι κρίσιμη για το καλό της ομάδας. Τι γίνεται, όμως, όταν το ένστικτο και ο εγωισμός ξυπνούν; Όταν όλοι νιώθεις πως είναι εναντίον σου, εσύ ποιον θα επιλέξεις για σύμμαχο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News