Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2024

Απεντάχθηκε το έργο 11 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση του κέντρου των Γιαννιτσών - Εξηγήσεις ζητούν οι πολίτες


Ενεργοί Πολίτες Πέλλας

Θεωρούμε βαθιά ανησυχητικό το γεγονός ότι οι λόγοι για την απένταξη του έργου της Ανάπλασης του Ευρύτερου Κέντρου των Γιαννιτσών παραμένουν ασαφείς. Η δημόσια διαφωνία μεταξύ του πρώην και του νυν δημάρχου κατά τη χθεσινή συνεδρίαση για το ποιός είναι υπεύθυνος για την απένταξη, ενίσχυσε την ανάγκη για διαφάνεια σε αυτό το θέμα.

Είναι απαράδεκτο οι κάτοικοι να μένουν στο σκοτάδι ως προς το γιατί χάθηκε ένα τόσο σημαντικό έργο για τον δήμο μας. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε αν αυτό οφειλόταν σε διοικητική αποτυχία, μη συμμόρφωση με την διαδικασία χρηματοδότησης από το Ταμείο Ανάκαμψης, σε άγνοια άλλων διαδικασιών ή άλλους κρίσιμους παράγοντες. Η έλλειψη σαφήνειας υπονομεύει την εμπιστοσύνη των δημοτών στην τοπική αυτοδιοίκηση και είναι επιτακτική ανάγκη, να δοθούν λεπτομερείς και διαφανείς εξηγήσεις.

Οι δημότες έχουν το δικαίωμα να κατανοήσουν πλήρως τις συνθήκες της απένταξης, ώστε να μπορέσουν να θέσουν τους υπεύθυνους προ των ευθυνών τους και να διασφαλιστεί ότι μελλοντικές ευκαιρίες χρηματοδότησης έργων δεν θα τεθούν σε κίνδυνο με τον ίδιο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News