Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Τίμησε τρεις εκπαιδευτικούς του το 1ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών στην εκδήλωση «1968-2024: Τιμούμε τους Δασκάλους μας»


Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία του Δήμου Πέλλας, του 1ου Γυμνασίου Γιαννιτσών και της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Φίλιππος, ενώ μετείχαν η χορωδία εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Γιαννιτσών και ο σύλλογος Καρυωτών Γιαννιτσών Ανατολική Ρωμυλια.

Από πλευράς Δήμου Πέλλας το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης, η αντιδήμαρχος Γιαννιτσών, Ευη Θεοδωρίδου, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Φρόσω Μερεμητσάκη, καθώς και ο πρόεδρος της επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Πέλλας Σπύρος Λιάβας.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη σημαντική προσφορά των εκπαιδευτικών Δημήτριου Χατζηβρέττα, Χρήστου Χατζηκαλλινικίδη και Κυριάκου Παπαδόπουλου, οι οποίοι υπηρέτησαν για χρόνια στο σχολείο. Μέσω αυτών, τιμήθηκε η συνολική δουλειά όλων των καθηγητών που διαχρονικά συνέβαλαν στην εκπαίδευση των μαθητών.

Στην εκδήλωση εγκαινιάστηκε η Έκθεση Φωτογραφίας «Στα ίχνη του Μεγάλου Αλεξάνδρου», ενώ ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα με μουσική και χορό από τη Χορωδία Εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανατολικής Ρωμυλίας Καρυωτών Γιαννιτσών.

Ο Δήμος Πέλλας συνεχίζει να αναγνωρίζει την ανεκτίμητη συμβολή των εκπαιδευτικών στην κοινωνία μας!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News