Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2024

Συμμετοχή του Δήμου Έδεσσας στο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων


Το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024, αντιπροσωπεία του Δήμου Έδεσσας συμμετείχε στις εργασίες του 19ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ), το οποίο πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας Αττικής.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, ο Δήμος Έδεσσας τιμήθηκε με δύο βραβεία από τον Πρόεδρο του ΕΔΔΥΠΠΥ, κ. Γιώργο Πατούλη, για την ίδρυση του ΚΕΠ Υγείας και για τις πολλαπλές δωρεάν δράσεις που υλοποιήθηκαν μέσω του Δικτύου ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνονται προγράμματα όπως η μέτρηση οστικής πυκνότητας, ο προσυμπτωματικός έλεγχος ανευρύσματος κοιλιακής αορτής, η έγκαιρη διάγνωση της κατάθλιψης και η ίδρυση σταθμού άνοιας, τα οποία αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Τον Δήμο Έδεσσας εκπροσώπησαν ο δημοτικός σύμβουλος και ιατρός κ. Μιχαήλ Μπιτέρνας, υπεύθυνος του ΚΕΠ Υγείας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Θεόδωρος Αποστόλου, καθώς και η υπάλληλος και υπεύθυνη θεμάτων του ΚΕΠ Υγείας, κ. Ευτέρπη Παπαδοπούλου.

Ο Δήμος Έδεσσας εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας κ. Αρμόδιο Δρίκο για τη φιλοξενία και στον πρώην Αντιδήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία για την ίδρυση και λειτουργία του ΚΕΠ Υγείας.

Δεσμευόμαστε για τη συνέχιση της λειτουργίας του ΚΕΠ Υγείας και την υλοποίηση ακόμη περισσότερων δράσεων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News